GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο τεχνίτης ορθοπεδικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη – ΦΩΤΟ

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας ενός ...


Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας ενός Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ασέλγησε σε μία δωδεκάχρονη.

Πρόκειται για τον Κρασσά Μιχαήλ του Δημητρίου, κάτοικο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου τηλεφωνικά στους αριθμούς 2810-274258 και 274070 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση