Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

  Η συγκινητική τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή


  Ο 7χρονος Filip Kwansy ραγίζει καρδιές- πάσχει από καρκίνο και νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Great Ormond Street στο Λονδίνο. Τελευταία του επιθυμία, είναι ταφεί στο πλευρό της μητέρας του, στο φέρετρο όπου έχει ήδη κηδευτεί, προκειμένου να τον προσέχει στον παράδεισο... 

  Ο ανήλικος, διαγνώσθηκε το περασμένο έτος με λευχαιμία ενώ η κατάστασή του επιδεινώθηκε όταν η χημειοθεραπεία και η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων, δεν κατάφεραν να βοηθήσουν στη σκληρή μάχη που δίνει. Ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί και οι γιατροί δεν δίνουν σχεδόν καμία ελπίδα. Η μητέρα του γενναίου  Filip, πέθανε όταν εκείνος ήταν μόλις δυο ετών και έχει ζητήσει από τον πατέρα του, όταν φύγει από τη ζωή, να ταφεί πλάι της. Εντούτοις, ο τάφος της μητέρας του είναι στην Πολωνία, χώρα καταγωγής της οικογένειας, οπότε ο πατέρας του Piotr Kwansy προσπαθεί να βρει τρόπο να ικανοποιήσει την τελευταία αυτή του γιου του. Σύμφωνα με την Telegraph, ο Piotr αδυνατεί να εργαστεί γιατί πάσχει από διαβήτη, δισχιδής ράχη (ανεπαρκή ανάπτυξη της σπονδυλικής στήλης) και νεφρική ανεπάρκεια και καθώς προσέχει τον γιο του, ζητά τη βοήθεια του κόσμου ώσπου να συγκεντρωθούν τα χρήματα μέσω crowdfunding -6.500 λίρες- για να μπορέσει να προχωρήσει σε εκταφή της γυναίκας του και να ταφεί μαζί της ο γιος τους. 

  «Λέει ότι είμαι ο άγγελός του που τον προσέχει, αλλά όταν πεθάνει θα τον προσέχει η μητέρα του εκεί όπου θα είναι, στον παράδεισο», λέει ο τραγικος πατέρας. «Δε ξέρω αν θυμάται τη μητέρα του, καθώς ήταν πολύ μικρός όταν εκείνη πέθανε, αλλά έχει επισκεφτεί τον τάφο της όταν ήταν αρκετά καλά και της μίλησε», συνέχισε. 

   

   

   

   

   

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Η συγκινητική τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή Rating: 5 Reviewed By: Press- gr