GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ για τη Ρωσική Επανάσταση πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ...

Γιώργος Αλεξάτος   Tο ζήτημα δεν είναι το θέμα που θα συζητηθεί. Για τη Ρωσική Επανάσταση, όπως και για κάθε άλλο μεγάλο ιστορικό γεγον...

Γιώργος Αλεξάτος 
Tο ζήτημα δεν είναι το θέμα που θα συζητηθεί. Για τη Ρωσική Επανάσταση, όπως και για κάθε άλλο μεγάλο ιστορικό γεγονός, μπορεί να οργανώνει ο καθένας συζητήσεις. Στο ποιος οργανώνει το συνέδριο έγκειται το ζήτημα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προσκλήθηκε, λοιπόν, από το κόμμα Δίκαιη Ρωσία που καμιά σχέση δεν έχει με τη ρωσική Αριστερά. Η ίδρυσή του προέκυψε από τη συγχώνευση του εθνικιστικού κόμματος "Ρόντινα" ("Πατρίδα", από τα αρχικά των λέξεων Εθνική Πατριωτική Ένωση Ρωσίας στα ρωσικά), που είχε κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, και για αφίσα με την οποία καλούσε σε δράση κατά των μεταναστών που τους χαρακτήριζε "σκουπίδια", και του Κόμματος Συνταξιούχων.
Ας συζητήσουν οι άνθρωποι! Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, είναι ευκαιρία να τους ενημερώσει και για τα κλουβιά στα οποία κλείνονται οι πρόσφυγες στην Ελλάδα και να τους τονώσει το ηθικό με φωτογραφίες του Καμμένου με στολή παραλλαγής.
-----------------------------
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο για τα 100 χρόνια από τη Ρωσική Επανάσταση 
Στο διεθνές συνέδριο «Η 100ή επέτειος της Ρωσικής Επανάστασης και ο σύγχρονος σοσιαλισμός»,που διοργανώνει στην Αγ. Πετρούπολη το ρωσικό κόμμα «Δίκαιη Ρωσία» στις 17 και 18 Μαρτίου 2017, θα συμμετάσχει,ως ένας εκ των προσκεκλημένων ομιλητών,ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος για τον τομέα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων.
Το συνέδριο θα συζητήσει τις πολιτικές επιδράσεις της Ρωσικής Επανάστασης στον κοινωνίες του καιρού μας, στον σημερινό ριζοσπαστισμό και τα κινήματα αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης της εποχής μας, αλλά και τον κοινοβουλευτισμό ως βάση του πολιτικού διαλόγου στα σύγχρονα κράτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση