GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Λάρνακας λόγω ύποπτου δέματος

Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε, γύρω στις 19.15 το βράδυ, σε κάδο απορριμμάτων στην Αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας. Δόθηκε...


Ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε, γύρω στις 19.15 το βράδυ, σε κάδο απορριμμάτων στην Αίθουσα αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας. Δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση της Αίθουσας Αναχωρήσεων, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες για να διαλευκανθεί από πυροτεχνουργούς η επικινδυνότητα του ύποπτου αντικειμένου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί από τη Λευκωσία, καθώς στο αεροδρόμιο δεν υπάρχουν πυροτεχνουργοί στις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε κοντά στο χώρο Check-in των αποσκευών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν ήδη κάποιοι προκαταρκτικοί έλεγχοι και αναμένονται συγκεκριμένα πορίσματα. Το ύποπτο αντικείμενο, φαίνεται εκ πρώτης να είναι μαύρο πακέτο, τυλιγμένο με κολλητική ταινία, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, δεν θα πρέπει να επικρατήσει ανησυχία, υπάρχει σχέδιο δράσης το οποίο έχει τεθεί σε εφαρμογή και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όλα τα μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή, επισημαίνει.

Προληπτικά μέτρα έχουν τεθεί σε εφαρμογή και στο αεροδρόμιο της Πάφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση