GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αντιδράσεις για το σχόλιο του Πετρούνια μετά τα συγχαρητήρια του Τσίπρα

Στην ανάρτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μέσω Facebook του έδωσε συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκό...


Στην ανάρτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μέσω Facebook του έδωσε συγχαρητήρια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης του Μπακού, απάντησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

«Ευχαριστώ πολύ το ενδιαφέρον σας με τιμά. Πιστέψτε με ότι εάν μας βοηθήσετε περισσότερο (γνωρίζοντας τη δυσκολία των καιρών) θα καμαρώσετε πολλούς περισσότερους» απάντησε ο Έλληνας Πρωταθλητής.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απάντηση του Λευτέρη Πετρούνια στον Πρωθυπουργό λέγοντας «μπράβο» στον αθλητή για την επιτυχία του αλλά και για το σχόλιο του. Το θέμα προέβαλαν και τα μέσα ενημέρωσης επισημαίνοντας την ανάγκη να στηρίξει η πολιτεία τους Έλληνες αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση