GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νίκη παραμένει στο... κόλπο της τετράδας ο Παναθηναϊκός

Νίκη που θα τον διατηρήσει στο... κόλπο της τετράδας θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία επί της Νταρουσάφακα. Επτά αγωνιστικές (μ...


Νίκη που θα τον διατηρήσει στο... κόλπο της τετράδας θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία επί της Νταρουσάφακα.
Επτά αγωνιστικές (με το σημερινό ματς) πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 5η θέση της κατάταξης με 14 νίκες και 9 ήττες, ενώ οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 11-12. Και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι είναι οριακό, διότι μόνο με νίκη θα μείνουν ζωντανές στο στόχο που έχουν.
Για το μεν Παναθηναϊκό ο ρεαλιστικός στόχος είναι η διατήρηση της 5ης θέσης κι από κει και πέρα να παλέψει για να μπει στην προνομιούχο πρώτη τετράδα, για τη δε Νταρουσάφακα είναι η είσοδος στην οκτάδα και κατ΄ επέκταση η πρόκριση στα play off.
Το ευχάριστο για τον Τσάβι Πασκουάλ είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του και τον Μάικ Τζέιμς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με την Ούνιξ Καζάν συμμετείχε κανονικά στις δύο τελευταίες προπονήσεις (είχε πρόβλημα στο γόνατο) και θα δώσει κανονικά το παρόν εναντίον των Τούρκων.
Όσον αφορά τους γηπεδούχους, τα ευχάριστα νέα έρχονται από το αγωνιστικό ρεπορτάζ, με τον Σκότι Γουίλμπεκιν να επιστρέφει στη δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση