GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολα για τον Ηρακλή, ελπίζει ο Πλατανιάς

Πλατανιάς εναντίον Ηρακλή στις 19:30 με τους γηπεδούχους να έχουν ελπίδες για τα play off και τον μαχητικό Ηρακλή να τα καταφέρνει σπαν...


Πλατανιάς εναντίον Ηρακλή στις 19:30 με τους γηπεδούχους να έχουν ελπίδες για τα play off και τον μαχητικό Ηρακλή να τα καταφέρνει σπανίως εκτός έδρας.
Εκτός πλάνων για τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο, έμεινε ο τιμωρημένος Σίγκνεβιτς αποτελώντας τη μοναδική απουσία.
Αναλυτικά η αποστολή της χανιώτικης ομάδας: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Στάθης, Αποστολόπουλος, Μπανανά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Κάργας, Βάντερσον, Γιορέντε, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μαραγκός, Ντεβέσα, Ντίνας, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μανούσος, Γιακουμάκης.
Για τους φιλοξενούμενους, εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Ζιάμπαρης και Μοντέιρο.
Για την 25η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας επανέρχονται οι Κούρος και Λεοζίνιο οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στη 18μελή αποστολή που επελέγη εκ μέρους του Σάββα Παντελίδη η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αγγελόπουλος, Αργυρόπουλος, Στάμου, Γροντής, Δώνης, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Μπαστακός, Πασάς, Βοσνακίδης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο και Περόνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση