GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΤΩΡΑ! Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ επανεξελέγη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς...

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Κίνημα”, ο Γ. Παπανδρέου επανεξελέγη αργά το βράδυ Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με την ομόφωνη στήρ...

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Κίνημα”, ο Γ. Παπανδρέου επανεξελέγη αργά το βράδυ Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, με την ομόφωνη στήριξη του Συνεδρίου της Οργάνωσης.
Η εμπιστοσύνη με την οποία με τιμήσατε, όλα τα μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, είναι μια ευθύνη που θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις, δήλωσε ο κ.Παπανδρέου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.


3 σχόλια

  1. συνέβη τώρα; ... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    Γιώργο Παπανδρέου ευχαριστούμε,
    υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που σε ευχαριστούν για όσα έκανες και για όσες διαρθρωτικές αλλαγές ψήφισες. Είμαστε δίπλα σου, είμαστε μαζί σου, στον αγώνα για μια νέα Ελλάδα. Είμαστε δίπλα σου ενάντια στους διαπλεκόμενους υβριστές, τους άθλιους σπεκουλαδόρους, τους πουλημένους δημοσιογράφους, και τους εμπαθείς και αγράμματους εκείνους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ διαχειριστές του διαδικτύου και νοικιασμένους κομματάρχες των σχολίων της παραπληροφόρησης και της αναντρίας.
    Ο Λαός σε ευχαριστεί, σε περιμένει και γνωρίζει ότι τα νομοσχέδια που ψηφίστηκαν αποτελούν την μοναδική εγγύηση των διαρθρωτικών και θεσμικών αλλαγών(ΑΣΕΠ!-ΔΙΑΥΓΕΙΑ) που έχουμε ανάγκη σαν κοινωνία και σαν κράτος.:
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα...
    • Έγινε μια αρχή. Ελπίζουμε ότι όλα αυτά τα βήματα, θα αποτελέσουν το θεμέλιο, για ευνομία, φοροδοτική ισότητα, και ισονομία.

    • Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ασυλία ούτε παραγραφή για την διακίνηση μαύρου χρήματος και το γεγονός αυτό είναι η καλλίτερη απόδειξη της Ευνομίας και της Ισονομίας που ζητά ο πολίτης !
    Η πρωτοφανής στα παγκόσμια πολιτικά γεγονότα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ! από την ενεργό θέση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου, προκειμένου να εφαρμοσθούν οι νόμοι που ψήφισε και να δημιουργηθούν συνθήκες που θα οδηγούσαν σε μια νέα Ελλάδα, είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι μόνο αυτός, δεν υπολόγισε ούτε την εξουσία, ούτε το πολιτικό κόστος, να υπάρξει ευνομία για να σωθεί η Ελλάδα.
    ΥΓ.
    Κι όμως λιγόψυχοι, μικρόψυχοι και κακόψυχοι , έστησαν το χορό της άγνοιας της εμπάθειας και της διαπλοκής. Σήκωσαν σημαία ‘’αγανάκτησης’’ για να αποκαταστήσουν την ‘’αδικία ‘’ και την ‘’προδοσία’’.



    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ..ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ;
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Σε μια εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, και οι Ευρωπαίοι κάθε λίγο και λιγάκι έρχονταν στην Ελλάδα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, ενώ αρνούνταν να χορηγήσουν άλλα δάνεια στην κυβέρνηση Καραμανλή, υπήρχαν μερικοί..πατριώτες που σπαταλούσαν-άδειαζαν και το τελευταίο ταμείο εκτάκτου ανάγκης.
    Συγκάλυπταν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων … ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς, ιδίως για το δντή του γραφείου του αρμόδιου υπουργού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εποχής.
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά.
    Εσύ, κύριε Σαμαρά , μια και ήσουν υπουργός και γνώριζες μέχρι τελευταία λεπτομέρεια την οικονομική μας κατάσταση, όχι μόνο δεν ενημέρωσες τους πολίτες ,αλλά προέβης και σε εκατοντάδες προσλήψεις.
    Όλοι μαζί, εσύ ο Καραμανλής, ο Παυλόπουλος, ο Αβραμόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης, ο Καμμένος, ο Στυλιανίδης,οι Κεφαλογιάννηδες, που διαλύσατε την Ελλάδα, υπονομεύσατε τα πάντα, προδώσατε τον λαό και σήμερα ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!
    Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;

    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.

    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. ΔΕΝ του έδιναν χρήματα γι αυτό έκανε τις εκλογές . Εκλογές και ανευθυνότητα…και ασυλία;

    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση