GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη στη Θράκη!

Yannis Koutsomitis Ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη στη Θράκη Μια ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη συνέβη σήμερα στη Θράκη με την ανακάλυψη οπλ...

Yannis Koutsomitis
Ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη στη Θράκη
Μια ιδιαίτερα ανησυχητική εξέλιξη συνέβη σήμερα στη Θράκη με την ανακάλυψη οπλισμού σε τέμενος στη Ξάνθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του blog 'Αντιφωνητής' και της 'Καθημερινής', οι υπηρεσίες ασφαλείας, κατόπιν ενδείξεων και πληροφοριών, προέβησαν πριν λίγες ώρες σε έλεγχο σε ένα τζαμί στο χωρίο Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, όπου και εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια, εκ των οποίων ένα με σιγαστήρα, καθώς και μεγάλο αριθμό φυσιγγίων, διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο ιμάμης, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του τζαμιού, μετέβη στον εισαγγελέα για παροχή εξηγήσεων.
Για την υπόθεση, η οποία έρχεται στο φως σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, έχει ενημερωθεί τόσο η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, όσο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.
Ελπίζω να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μην πρόκειται για μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου. Η Ηλιόπετρα είναι ένα μειονοτικό χωριό το οποίο επισκέπτεται συχνά ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή, ο δε εν λόγω ιμάμης θεωρείται υπαγόμενος στον ψευδομουφτή Ξάνθης Άχμετ Μέτε. Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι το ένα πιστόλι είχε και σιγαστήρα.
Θα έχει τεράστια σημασία να βρεθεί η προέλευση των όπλων. Αν προέρχονται από την Τουρκία, υπάρχει τεράστιο ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση