GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνος Καμμένος: Η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή σήμερα δικαιώνεται

Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει με ολοσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο υπουργός Εθνικ...


Σφοδρή επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει με ολοσέλιδο άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή βρίσκονται σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

«Η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση. Δικαίωση που φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτόν τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.

Ακόμη ο υπουργός Άμυνας κάνει λόγο για «σκελετούς» στις ντουλάπες στελεχών της ΝΔ και σε άλλο σημείο αναφέρει: «Τέτοιους σκελετούς εγώ δεν έχω, δεν εκβιάζομαι, γι’ αυτό και πορεύομαι πολιτικά βάσει αυτής της πολιτικής ηθικής εδώ και δεκαετίες».

Όπως λέει «τη ΝΔ, λοιπόν, την αποτέλειωσαν αυτοί που άνοιξαν την "κερκόπορτα" στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, αυτοί που ο Καραμανλής αποκαλούσε "άκρα" και δεν δεχόταν καν να συζητήσει μαζί τους. Την αποτέλειωσαν αυτοί που επανέφεραν τους ακραίους νεοφιλελεύθερους τους οποίους ο Καραμανλής είχε διαγράψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση