GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας σημιτικός κρίνει τη συνέντευξη Σημίτη...

Χωρίς πλάκα πάντως το βιβλίο (και οι ερωτησεις που του κανει εκεί ο Πρετεντέρης) εχει πολυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο τη σημερινή συνεντευ...

Χωρίς πλάκα πάντως το βιβλίο (και οι ερωτησεις που του κανει εκεί ο Πρετεντέρης) εχει πολυ μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο τη σημερινή συνεντευξη οπου δεν μάθαμε τίποτα που να μην ξέρουμε και δεν ακούσαμε τίποτα που να μην εχει ξαναειπωθει.
 Κακώς δεν του εγινε καμια ερώτηση για την διαφθορά που επικράτησε στην εποχή του (το μεγαλύτερο "αγκάθι" της θητείας του- και σας το λεει αυτό ένας σημιτικός) και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. 
Τα ονοματα Γεννηματα και Βενιζελος δεν ακούστηκαν ουτε μια φορα, εχω την εντύπωση ουτε εκεινο του Γιώργου Παπανδρεου. Εχω την εντύπωση πως για αυτα περιμέναμε κυρίως να ακούσουμε απόψε και όχι για τη λαίλαπα του Κωστακη και το φιάσκο του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία γνωρίζαμε ήδη. Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση