GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη - χρυσάφι για τον Παναιτωλικό

Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, μετά τη μακρινή μπαλιά του Μάκου στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, με τ...


Η πρώτη σημαντική στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 29ο λεπτό, μετά τη μακρινή μπαλιά του Μάκου στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού, με το Ναμάσκο να καταλαβαίνει τον κίνδυνο και με έγκαιρη έξοδο πρόλαβε τον Μουνιός. Ο Λεβαδειακός με σωστή αμυντική τακτική κατάφερε να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να γίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, αλλά όλα άλλαξαν με την είσοδο του Δημήτρη Παπαδόπουλου (στο 66΄) στο παιχνίδι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μαρκόφσκι με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον πολύπειρο επιθετικό να ανοίξει το σκορ και στο 84΄ ο Σέρβος επιθετικός «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι με το όμορφο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόσα.

Νίκη που σε μεγάλο βαθμό του εξασφαλίζει την παραμονή στη Super League πέτυχε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο επί του Λεβαδειακού με 2-0. Το σκορ στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής άνοιξε στο 76΄ ο Παπαδόπουλος και στο 84΄ ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση