GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ ως ...εκπρόσωπός του! ΝΕΟΙ ΥΜΝΟΙ του Ρουσόπουλου για τον Τσίπρα

Επανεμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αυτή τη φορά ως ...εκπρόσωπος όχι μόνο του Κ. Καραμανλή αλλά και του Αλ. Τσίπρα!  Ο κ. Ρουσόπου...

Επανεμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος, αυτή τη φορά ως ...εκπρόσωπος όχι μόνο του Κ. Καραμανλή αλλά και του Αλ. Τσίπρα! 
Ο κ. Ρουσόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98. αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως είναι «άνθρωπος που έχει ιδιαίτερες ικανότητες, ιδίως στο επικοινωνιακό πεδίο». Ο ίδιος, τόνισε πως ο κ. Τσίπρας «λίγους μήνες αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος των βαρών που είχε αναλάβει. Αυτή τη στιγμή είμαι βέβαιος ότι το βάρος αυτό το καταλαβαίνει ο ίδιος».
Επίσης ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι «στο μυαλό του κ. Τσίπρα περισσότερο είναι οι εκλογές να γίνουν το καλοκαίρι του 2019, μαζί με τις ευρωεκλογές». 

Σχολιάζοντας τον πολιτικό φορέα που ίδρυσαν οι πρώην υπουργοί του Κώστα Καραμανλή, Σάββας Τσιτουρίδης και Νίκος Τσιαρτσιώνης, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος πήρε, στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού, αποστάσεις και είπε: «Το ότι υπήρξαν υπουργοί του Κώστα Καραμανλή για ένα μικρό χρονικό διάστημα είναι αλήθεια. Το ότι επιλέγουν να κάνουν ένα δικό τους κόμμα είναι επίσης μια αλήθεια που δεν έχει σχέση με τον Κώστα Καραμανλή, κανενός είδους ομπρέλα καραμανλική αυτό το πράγμα. Η επιλογή τους είναι καθαρά προσωπική, εγώ εκτιμώ ότι ο χώρος της ΝΔ, ασχέτως αν μπορεί να μη συμπαθούν τη σημερινή ηγεσία ή κάποιες πολιτικές, είναι ένας χώρος που έχει δυνατότητα ευρέων συναινέσεων και κατά συνέπεια θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η συναίνεση μέσα στο χώρο της Ν.Δ. Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ έχει δείξει με τις ενέργειές του και τις πράξεις του σημάδια αποκλεισμών. Πολλές φορές αξιοποιείται και χρησιμοποιείται το όνομα του Καραμανλή από πάρα πολλούς, δεν το έκαναν οι ίδιοι, αλλά ωστόσο να προσθέσω κάτι: Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα κλίμα ευφορίας για την περίοδο της δεκαετίας του ´90 και πόσο καλά ήταν τα πράγματα, και αντίθετα για την περίοδο του 2000. Στη μεν πρώτη περίοδο έγιναν πραγματικά σκάνδαλα την περίοδο Σημίτη, στη μεν δεύτερη περίοδο του 2000 παρουσιάστηκαν ως σκάνδαλα αλλά ήταν φούσκες, μόνο και μόνο για να χτυπηθεί η κυβέρνηση Καραμανλή και πρόσωπα που ήταν κοντά σε αυτόν. Αποδείχθηκαν στα δικαστήρια. Στην πρώτη περίπτωση με καταδικαστικές αποφάσεις και φυλακίσεις και στη δεύτερη περίπτωση με περίτρανες αθωωτικές αποφάσεις».

4 σχόλια

  1. Μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Ρουσόπουλο...
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ! Μια (μικρή;) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον Ρουσόπουλο...
    9/18/2016
    Nikos Roussis.

    Χάρηκα ρε Θοδωρή για την ...πρόοδο σου.
    Μόνο που θυμήθηκα, ότι τότε που ήσουνα "παντοδύναμος" υπουργός Επικοινωνίας, στην κυβέρνηση του Κωστάκη του μπουχέσα,
    και σου είχα ζητήσει, λόγω παλιάς φιλίας και αλληλοεκτίμησης (όπως έλεγες), να παρέμβεις στην τότε ΥΠΕΞ Ντόρα Μπακογιάννη,
    να μην επιμείνει στην εκπαραθύρωση μου από το Συμβούλιο της Ευρώπης, γιατί εγώ θα έχανα (όπως την έχασα) τη δουλειά μου αλλά
    και η Ελλάδα θα έχανε (όπως τον έχασε) έναν ανταποκριτή Τύπου του πανευρωπαϊκού αυτού Οργανισμού στην Αθήνα, μου είχες πεί
    πολύ συνεσταλμένα:
    "Νίκο μου, εγώ μπήκα στην πολιτική γιατί μου το ζήτησε ο Καρανανλής. Και θα την εγκαταλείψω όταν ο Καραμανλής τελειώσει.
    Μην μου ζητάς λοιπόν να τον "βλάψω" , βάζοντας τα με το πανίσχυρο ΜητσοτακέΪκο"
    Τώρα, τι ακριβώς έχει συμβεί ρε Θόδωρε?
    Ο Καραμανλης "καθάρισε" να βολευτείς επί Τσίπρα και η Ντόρα κάνει μούγκα?

    ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ?
    ΘΑ τα ‘’μπαλώσει’’ και με τον Καλογρίτσα?

    Tην ανάληψη της προεδρίας του ΚΠΕΕ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.
    Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή είπε πως η κίνηση αυτή έγινε σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και αναλαμβάνει την προεδρία του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας.
    Το Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επικοινωνίας (ΚΠΕΕ) ιδρύθηκε το 1975 και θεωρείται ένα σημαντικό think tank. Είναι το παλαιότερο ερευνητικό και επιμορφωτικό σωματείο στη χώρα και στόχος του είναι να προωθεί και να διαμορφώνει πολιτική σκέψη για τον άνθρωπο του 21ου αιώνα. Βασίζεται στις αρχές της ατομικής ελευθερίας, ενός αποτελεσματικού και ευέλικτου κράτους αυξημένων δυνατοτήτων και μίας κοινωνίας ευκαιριών για όλους.
    Ο κ. Ρουσόπουλος ερωτηθείς αν είναι ενεργός και πολιτικά απάντησε με την γνωστή ρήση των αρχαίων Ελλήνων πως ο πολίτης είναι συγχρόνως και πολιτικός.

    ΒΒράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδ. Ρουσόπουλος: Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε!

    Άμεση ήταν η απάντηση του Ρουσόπουλου στην σημερινή δήλωση Σαμαρά:

    "Από την σημερινή δήλωση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας είναι φανερό ότι ο ίδιος δεν σέβεται τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βουλή και στη Δικαιοσύνη και έχει εκδώσει ήδη τις αποφάσεις του.

    Δεν ζήτησα ποτέ και από κανέναν, ούτε από τον κ.Σαμαρά, να απολογηθεί για εμένα.

    Η αλήθεια και το ήθος μου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους υπερασπίσεις. Προσδοκώ να κριθώ ...

    από την δικαιοσύνη και όχι από κομματικούς μηχανισμούς και τις σκοπιμότητές τους. Θα το επιδιώξω μέχρι τέλους. Και θα δικαιωθώ πλήρως.

    * Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κύριε Σαμαρά και εσείς αυτό το γνωρίζετε."
    «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας επισήμως την Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων του κόμματος.
    «Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ.
    «Όποιος -το ξεκαθαρίζω- έχει βλάψει την παράταξη, δεν θα είναι μαζί μας. Αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο» πρόσθεσε ο Αντώνης Σαμαράς.
    • Τι άραγε εννοεί ο Ρουσόπουλος ότι: «ΕΣΕΙΣ ! το ξέρετε κύριε Σαμαρά;
    Λέτε να…ξέρει κάτι.;
    • Για Ρεγκούζα ,Συμπιλίδη, Ζαγορίτη, ευτυχώς (;) δεν πλήγωσαν την παράταξη, αφου δεν το…σημειώσατε.

    • Τότε καλά κάνατε και τους δεχτήκατε. Μια καλή παρέα είναι πάντα «ευλογία» όταν ΟΛΟΙ(;) θα σε…κυνηγάνε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟ...

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

    Αχάριστος και κακεντρεχής όπως πάντα. Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος για να τον καλύψει ο...
    Καραμανλής. Συνομιλεί μαζί του και καρφώνει τον Σαμαρά σε όποιον μπορεί. Το τι λέει για τον πρόεδρο της Ν.Δ. και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο δεν περιγράφεται. Στον δεύτερο χρεώνει τη δημόσια δήλωση αποδοκιμασίας του από τον Σαμαρά. Τι περίμενε δηλαδή; Να του χαριστεί ο Πανάρας; Όταν ήταν ισχυρός και Νο2 δίπλα στον Καραμανλή διέρρεε συνεχώς πράγματα εναντίον του. Σήμερα άλλαξαν τα πράγματα. Ο Παναγιωτόπουλος είναι από πάνω και ο Ριρής από κάτω. Έτσι είναι η ζωή κύριε Ρουσόπουλε. Γι αυτό θα έπρεπε να προσέχεις τότε που ήσουν ισχυρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ‘’ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ’’
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ .
    Πρ. Παυλόπουλος άδειο πουκάμισο(εκλογές 2012):
    ===================================
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πουκάμισο αδειανό»
    Διαβάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζεται ως «ένα πουκάμισο αδειανό», ο Τσίπρας παρομοιάζεται με ηλιοτρόπιο, το οποίο έχει την ψευδαίσθηση ότι ο ήλιος περιφέρεται γύρω του και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την Ελλάδα στη δραχμή και εκτός Ευρώπης, αναρωτιέσαι αν συνεντευξιαζόμενος είναι η πολιτική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για ΠτΔ…
    Κι όμως, ναι, πρόκειται για συνέντευξη του κ. Προκόπη Παυλόπουλου στην εφημερίδα «Παρασκευή & 13» και στην δημοσιογράφο κα Αλεξάνδρα Λαμπρούλη (Παρασκευή 25/5/2012).
    Αυτό το αδειανό πουκάμισο, πρότεινε για πρόεδρο τον υβριστή του, τον πιο αποτυχημένο πολιτικό που κατέγραψε η σύγχρονη ελληνική ιστορία.
    Σήμερα, μετά από τις πιο προκλητικά επαίσχυντες ψευδολογίες και υποσχέσεις, μετά την τεράστια (50%) αποχή, ο κ. Τσίπρας(το άδειο πουκάμισο) προκαλεί ψευδόμενος ότι θα εκτελέσει αυτά που υποσχέθηκε στους πολίτες…
    *Δηλαδή υπόσχεται να σχίσει ΠΑΛΙ το μνημόνιο που ψήφισε?
    *Να ‘’διώξει’’ ΠΑΛΙ την τρόϊκα και το ΔΝΤ ?
    *Να ΜΗΝ υπογράψει, ούτε να συμβιβαστεί με καμιά εντολή από όπου κι αν προέρχεται και να μην επιβάλλει κανένα νέο φόρο?
    *Να μην επιβάλλει ΕΝΦΙΑ για το 2015 και να τον καταργήσει?
    *Να εφαρμόσει το σύστημα της ΔΩΡΕΑΝ υγείας ?
    *Και όλα όσα υπεσχέθη στη Θεσσαλονίκη αλλά ΔΙΕΓΡΑΨΕ και υπέγραψε ακριβώς τα αντίθετα με το ΤΡΙΤΟ (ΠΡΩΤΟ) μνημόνιο της αριστεράς ?
    *Τελικά, δεν ντρέπεται, να προκαλεί ψευδόμενος ΑΣΥΣΤΟΛΑ θεωρώντας ότι είμαστε και ζούμε στην εποχή και στις χώρες με τα καθρεφτάκια και τις χάντρες?
    Παρέπεμψαν στο ειδικό δικαστήριο τον ΕΝΤΙΜΟ υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου για.. πιθανή απώλεια εσόδων 120.000, καταστρέφοντας, ανατρέποντας και καταστρατηγώντας κάθε έννοια ΤΙΜΗΣ! και εθνικής συνείδησης, ανοίγοντας διάπλατα τους ασκούς του ΝΕΟΥ διχασμού και της χρεοκοπίας.
    ΆΡΑΓΕ ? Δεν σκέπτονται ότι ‘’σφαίρα είναι γυρίζει’’????....

    N Bράχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση