GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τραγουδίστρια Λόρα Μάρλινγκ εγκατέλειψε τη μουσική για να κάνει... γιόγκα

Από το «σημείο μηδέν» αποκάλυψε ότι πέρασε η Αγγλίδα τραγουδίστρια της νέο-φολκ Λόρα Μάρλινγκ, η οποία με αφορμή την κυκλοφορία του ν...


Από το «σημείο μηδέν» αποκάλυψε ότι πέρασε η Αγγλίδα τραγουδίστρια της νέο-φολκ Λόρα Μάρλινγκ, η οποία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Semper Femina» εξήγησε ότι υπήρξε «μία ανδρική περίοδος στη ζωή της».

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» η τραγουδίστρια μίλησε για την περίοδο που μετακόμισε στο Λος Άντζελες και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική και να διδάξει γιόγκα. Ωστόσο, δεν ήταν πολύ καλή: «Πρέπει κάποιος να ξέρει πολλά περισσότερα απ' όσα γνωρίζω εγώ για να είναι καλός», παραδέχθηκε. «Δεν είχα ταυτότητα. Ήταν πραγματικά, πραγματικά δύσκολα» ανέφερε. «Ήμουν κοινωνικά πτωχευμένη» τόνισε.

Περιγράφοντας την περίοδο εκείνη ως «χρόνο μηδέν» η Μάρλινγκ είπε ότι δεν αισθανόταν ότι έχει φύλο με έναν περίεργο τρόπο, είχε χάσει τόσο βάρος, ώστε δεν είχε στην πραγματικότητα καθόλου γυναικεία χαρακτηριστικά. Είχε ξυρίσει τα μαλλιά της, έμοιαζε με ένα νεαρό αγόρι. «Ήταν μια αρκετά καλή εμπειρία του να είσαι μια μη-σεξουαλική παρουσία στον κόσμο, σαν ευνούχος» σημείωσε.

Αυτό είναι και το θέμα του νέου της άλμπουμ , η αντίληψη της κοινωνίας για το φύλο και την σεξουαλικότητα. Το άλμπουμ θέτει το ερώτημα πώς η κοινωνία βλέπει τη σεξουαλικότητα και το φύλο χωρίς να επιδιώκει την εξασφάλιση απαντήσεων, ανέφερε. «Άρχισα να γράφω το «Semper Femina» όπως θα έγραφε ένας άνδρας για μία γυναίκα και μετά σκέφτηκα: «δεν είναι άνδρας, είμαι εγώ».

«Δεν χρειάζεται να προσποιηθώ ότι είμαι άνδρας για να δικαιολογήσω την οικειότητα, ή τον τρόπο με τον οποίο κοιτώ και αισθάνομαι για τις γυναίκες. Αισθάνομαι μεγάλη συμπάθεια προς τις γυναίκες και προς τον εαυτό μου», είπε.

Η τραγουδίστρια σκηνοθέτησε νέο βίντεο για το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ, το «Soothing». Πηγή έμπνευσης, όπως τόνισε, ήταν τα ζωντανά όνειρα που βίωσε ενώ ηχογραφούσε τον δίσκο της το 2015 στο LA.

Το «Semper Femina" είναι το έκτο της άλμπουμ της Λόρα Μάρλινγκ μέσα σε εννέα χρόνια και κυκλοφορεί από την εταιρεία της More Alarming Records.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση