GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλούσιοι άντρες πληρώνουν τα χλιδάτα ταξίδια της και το απολαμβάνει

Το άκρον άωτον της παραδοξότητας: Άνεργη έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο, χωρίς να έχει ξοδέψει ούτε ένα κέρμα τους τελευταίους 12 μ...


Το άκρον άωτον της παραδοξότητας: Άνεργη έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο, χωρίς να έχει ξοδέψει ούτε ένα κέρμα τους τελευταίους 12 μήνες....Το μυστικό της; Απλό: εύποροι άντρες καλύπτουν τα έξοδά της! Η Lucia Khabzi είναι από το Σίδνεϊ και έγινε μέλος μιας εφαρμογής για γνωριμίες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της και πλέον απολαμβάνει τις περιπέτειές της παρέα με γενναιόδωρους-και μοναχικούς- άντρες. Η 24χρονη υπολογίζει ότι κάθε ταξίδι της κοστίζει τουλάχιστον 10.000 δολάρια και αν σας φαίνονται πολλά, η νεαρή επιλέγει πεντάστερη διαμονή, πετάει σε business class, απολαμβάνει το φαγητό της σε πολυτελή εστιατόρια και διασκεδάζει σε πολυέξοδες δραστηριότητες. Μέσα σε 12 μήνες έχει ταξιδέψει σε 22 χώρες!
Πριν βιαστείτε να κρίνετε, μάθετε ότι ποτέ δε πιέστηκε για να κάνει σεξ -και δε το έχει κάνει μέχρι στιγμής- και πως αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος «για να βγαίνεις ραντεβού». «Πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ την εφαρμογή (Miss Travel), έκανα διακοπές με ελάχιστο προϋπολογισμό και ήμουν πολύ προσεκτική με τα χρήματα. Αλλά μετά από τη εφαρμογή, έχω βρεθεί σε πολυτελείς προορισμούς, έχω μείνει σε χλιδάτα ξενοδοχεία και απολαμβάνω τη μεγάλη ζωή... Οι άντρες που πληρώνουν για να με μεταφέρουν κάπου όμορφα, είναι πραγματικά καλοί τύποι και οι περισσότεροι είναι ενδιαφέροντες και αναζητούν παρέα...».
Η Lucia, αλίμονο, απολαμβάνει να χαλαρώνει δίπλα και μέσα σε πισίνες που έχουν πρώτης κλάσης θέα... Αν θέλετε να... ζηλέψετε κι άλλο, σε ένα ταξίδι της είχε και το δικό της σοφέρ! «Είναι εξωφρενικό ότι κάποιοι άντρες πληρώνουν γι αυτά. Πτήσεις, ξενοδοχεία, φαγητό, ποτά... και η λίστα δεν έχει τελειωμό», λέει και συμπληρώνει «κυριολεκτικά δε με αφήνουν να πληρώσω ούτε για ένα ποτό, κάτι που στην αρχή ήταν δύσκολο να δεχτώ. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι απλά θέλουν κάποιον για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, οπότε οι ενοχές ξεθύμαναν».
Πάντως, αν και τα έχει όλα πληρωμένα, η 24χρονη επιμένει ότι δεν το κάνει για τα λεφτά! «Κυρίως χρησιμοποιώ την εφαρμογή γιατί απολαμβάνω τις νέες γνωριμίες. Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πληρώνουν για μένα και να εξερευνούμε μαζί νέα μέρη, τότε αυτό είναι ένα μπόνους. Το Miss Travel είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο. Αν με άφηναν να έρθω σε επαφή με κορίτσια, θα το έκανα, αλλά η εφαρμογή δε λειτουργεί έτσι».
Ξεκίνησε το ταξίδι της τον Απρίλιο του περασμένου έτους, μετά την αποφοίτησή της στην εγκληματολογία και έχοντας 15.000 στην τράπεζα.Την πρώτη φορά που χρησιμοποίησε την εφαρμογή, πέταξε στην πρώτη θέση για Ντουμπάι και έφυγε από το αεροδρόμιο με μια Τζάγκουαρ! «Από τότε, η εφαρμογή ήταν κάτι που ήθελα να χρησιμοποιώ όλο και πιο πολύ για να εξερευνήσω όσο περισσότερο μπορώ τον κόσμο».
Οι γονείς της αρχικά ήταν επιφυλακτικοί ενώ εκείνη επιμένει ότι αυτό που κάνει δε αφορά σε καμία περίπτωση την πορνεία. «Οι άντρες που γνωρίζω είναι αξιοσέβαστοι επιχειρηματίες στους οποίους ξεκαθαρίζω από πριν ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δυστυχώς, με κανέναν από αυτούς δε γνώρισα την αγάπη - δεν έχω καν φιληθεί μαζί τους... Πλέον, με τον καιρό γινόμαστε φίλοι στους οποίους μάλιστα στέλνω και φωτογραφίες από τα ταξίδια μου».








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση