GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε νέος προπονητής στον Ολυμπιακό

Την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λέγοντας πως ο 57χρονος προπονητής είναι «κομμάτι της ιστορίας» του συλλόγου...


Την πρόσληψη του Τάκη Λεμονή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λέγοντας πως ο 57χρονος προπονητής είναι «κομμάτι της ιστορίας» του συλλόγου. «Είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού», δήλωσε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Τάκη Λεμονή, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή.

Ο κ. Λεμονής είναι κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου μας, αφού έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής και έχει καταγράψει τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Ο κ. Λεμονής δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Ολυμπιακού, πιο έτοιμος και πιο έμπειρος, για να κυνηγήσουμε τον στόχο μας, που είναι βέβαια η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Ξέρετε όλοι ότι είμαι στρατιώτης του Ολυμπιακού αλλά τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και όχι για λόγια. Θέλουμε τους φιλάθλους μας πιο κοντά από ποτέ, αφού είμαστε μόνοι μας απέναντι σε όλους και δεν περισσεύει κανείς. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση