GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινούπολη: Τρία παιδιά νεκρά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη με τραγική κατάληξη καθώς τρία παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο αρχικώς χάνοντας τις ...


Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κωνσταντινούπολη με τραγική κατάληξη καθώς τρία παιδιά βρήκαν φρικτό θάνατο αρχικώς χάνοντας τις αισθήσεις τους από τον καπνό και ακολούθως από τις φλόγες που έζωσαν το σπίτι.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μπεγιογλού αργά το βράδυ του Σαββάτου, στον τέταρτο όροφο. Τα παιδιά βρίσκονταν μόνα τους στο σπίτι, καθώς η μητέρα τους απουσίαζε εκτός πόλης και ο πατέρας τους βρισκόταν στη δουλειά.

Η αναφορά για την πυρκαγιά έγινε από τους γείτονες και στο σημείο έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα. Οι σοροί των παιδιών ανασύρθηκαν από τις ειδικές μονάδες. Τα παιδιά ήταν ηλικίας 2, 3 και 5 ετών και εντοπίστηκαν στο ίδιο δωμάτιο, όπου είχαν καταφύγει προφανώς από τον φόβο τους.

Όπως έγινε γνωστό, ο πατέρας, ονόματι Ραμαζάν Σαχίν, είχε 16 παιδιά, εκ των οποίων τα τρία που χάθηκαν στην πυρκαγιά, ήταν τα μικρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση