GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η θρυλική Τερέζ του "Οι Μεν και οι Δεν" έπαιρνε μισθό και ΙΚΑ!

Την Άννα Κουρή τη θυμόμαστε όλοι ως “Βάνα Δάγκα” στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Οι Μεν και η Δεν”, όπως θυμόμαστε και το σκυλάκι που τη συνόδευε ...


Την Άννα Κουρή τη θυμόμαστε όλοι ως “Βάνα Δάγκα” στο σίριαλ του ΑΝΤ1 “Οι Μεν και η Δεν”, όπως θυμόμαστε και το σκυλάκι που τη συνόδευε σε κάθε σκηνή, τη θρυλική “Τερέζ”.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, σχεδόν 25 χρόνια μετά την πρεμιέρα του σίριαλ, ότι η “Τερέζ” δε συμμετείχε αφιλοκερδώς, αλλά... πληρωνόταν κανονικά!

“Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10.000 δραχμές, ήταν δραχμές τότε, τον μήνα, και μετά, τον δεύτερο, έπαιρνε 20.000! Είχε 100% αύξηση! Και, επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν “μαύρα”, εννοείται, κόβανε στο δελτίο (παροχής υπηρεσιών) το δικό μου, οπότε έπαιρνε και ΙΚΑ! Βέβαια, δεν μπόρεσε να το χρησιμοποιήσει γιατί να πάω το σκυλί στο ΙΚΑ ήταν δύσκολο...”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “La Biri Biri”.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση