GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα "Πλαστικά ΜΟΡΝΟΣ" του Ομίλου Φιλίππου! ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ με "πρακτικές των φασιστών..."

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ο Γεν. Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικών Μόρνος ΑΕ του Ομίλου Φιλίππου, με έδρα τη ...

Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ο Γεν. Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικών Μόρνος ΑΕ του Ομίλου Φιλίππου, με έδρα τη Θήβα, προχώρησε και πάλι σε τρεις απολύσεις.
Το γεγονός καταγγέλλει η Ομοσπονδία Εργαζομένων στη Χημική Βιομηχανία, η οποία επισημαίνει ότι η εταιρεία είχε προβεί σε απολύσεις με στόχο τον παραδειγματισμό των εργαζομένων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε.
Εντελώς ξαφνικά και χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ο Γεν. Διευθυντής της εταιρείας Πλαστικών ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. του Ομίλου Φιλλίπου, με έδρα τη Θήβα, προχώρησε και πάλι σε τρείς απολύσεις.
Οι πρακτικές του κ. Σηφάκη δεν είναι άγνωστες στην Ομοσπονδία μας.
Είναι ο ίδιος που πριν ένα χρόνο περίπου είχε προχωρήσει και πάλι σε απολύσεις με στόχο τον παραδειγματισμό των εργαζομένων !!!
Είναι ο ίδιος που επικαλέστηκε λάθος στην παραγωγή και ενώ δεν βρέθηκε ο ένοχος, σύμφωνα με τις πρακτικές Σηφάκη, επέλεξε στην τύχη και απέλυσε δύο εργαζόμενους.
Είναι ο ίδιος που μας θύμισε τις πρακτικές των φασιστών στην χώρα μας που εγκληματούσαν για παραδειγματισμό.
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Την Τρίτη 28/2/2017 πραγματοποίησε τρείς απολύσεις εργαζομένων, επικαλούμενος ότι καταργεί ένα τμήμα που απασχολούσε τέσσερις εργαζόμενους !!!
Στην συγκεκριμένη επιχείρηση εργάζονται περίπου τριακόσιοι πενήντα εργαζόμενοι ενώ συνεχώς προσλαμβάνονται εργαζόμενοι ορισμένου χρόνου και συγχρόνως μόνιμο προσωπικό εργάζεται υπερωριακά, παραδόξως δεν υπάρχει θέση εργασίας για τους τρείς αυτούς εργαζόμενους !!!
Είναι βέβαιο ότι ο κ. Σηφάκης έχει επιλέξει ένα δρόμο που δεν συνάδει με τα μεγέθη αλλά και το όνομα της επιχείρησης.
Ο δρόμος του φόβου μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει από αυτά που ευαγγελίζεται.
Το Σωματείο των εργαζομένων προχώρησε άμεσα σε απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινώντας από σήμερα, 1/3/2017, με καθημερινές δίωρες στάσεις σε όλες τις βάρδιες ώσπου να ανακληθούν οι απολύσεις.
Η Ομοσπονδία μας στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων καλώντας ταυτόχρονα την Διοίκηση της εταιρείας , αλλά και την Διοίκηση του Ομίλου Φιλίππου, ν’ ανακαλέσουν τις απολύσεις.
Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΑΛΛΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ
Γραμματεία Τύπου Ο.Ε.Χ.Β.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση