GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπλόκο" σε λογαριασμούς και θυρίδες των μελών του Δ.Σ της ΑΕΠΙ

Το μπλοκάρισμα των προσωπικών και εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και των θυρίδων των μελών του Δ.Σ της ΑΕΠΙ αποφάσισε η Εισαγ...


Το μπλοκάρισμα των προσωπικών και εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και των θυρίδων των μελών του Δ.Σ της ΑΕΠΙ αποφάσισε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για κακοδιαχείριση στα οικονομικά της.

Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την έφοδο της οικονομικής αστυνομίας στο λογιστήριο της εταιρίας η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην έρευνα καθώς στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα έγγραφα αλλά και οι σκληροί δίσκοι που κατασχέθηκαν.

Η ΑΕΠΙ ελέγχεται τόσο από την ΦΑΕ Αθηνών, για τα φορολογικά της στοιχεία, όσο και από την Εισαγγελία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της εγκληματικής οργάνωσης, της απιστίας, της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Αφορμή για την έρευνα, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, στάθηκε η άρνηση της ΑΕΠΙ να δεχθεί διαχειριστικό έλεγχο. Αποτέλεσμα ήταν η Εισαγγελία Πρωτοδικών να ζητήσει τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου για τις χρήσεις 2010-2015. Το πόρισμα που συντάχθηκε φέρεται να έδειξε «τρύπα» 50 εκατομμυρίων ευρώ και υπέρογκους μισθούς σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου που άγγιζαν ακόμη και τις 52.000 ευρώ μηνιαίως και τώρα βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση