GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Όλσεν καλούνται να αποζημιώσουν ασκούμενους

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχουν οι αδελφές Όλσεν (Μέρι - Κέιτ και Άσλεϊ), οι οποίες θα πληρώσουν 140.000 δολάρια σε μία ομάδα 185 α...


Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχουν οι αδελφές Όλσεν (Μέρι - Κέιτ και Άσλεϊ), οι οποίες θα πληρώσουν 140.000 δολάρια σε μία ομάδα 185 ασκούμενων, που τις κατηγόρησαν για εκμετάλλευση και άθλιες εργασιακές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε η New York Post, σύμφωνα με πληροφορίες από το Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, οι ασκούμενοι ισχυρίστηκαν ότι εργάζονταν μέχρι και 50 ώρες την εβδομάδα για μήνες, κατά το χρόνο που δούλεψαν για τις δίδυμες. Έτσι κάθε ασκούμενος, εφόσον το αποφασίσει το δικαστήριο, θα λάβει περίπου 530 δολάρια και τα υπόλοιπα θα τα πάρουν οι δικηγόροι ως αμοιβή.

«Ήταν σαν να δουλεύουμε στους 100 βαθμούς. Είχα ιδρώσει μέχρι θανάτου», είπε στην Post η σχεδιάστρια Σαχίστα Λαλάνι, που εργάστηκε για τη συλλογή The Row. Η Λαλάνι ισχυρίστηκε ότι σπάνια έκανε διάλειμμα όπως και οι υπόλοιποι ασκούμενοι.«Είμασταν όπως όλοι οι εργαζόμενοι, μόνο που δεν πληρωνόμασταν», δήλωσε η Λαλάνι και πρόσθεσε ότι «άλλοι ασκούμενοι έκλαιγαν καθώς έτρεχαν να κάνουν καφέ ή να βγάλουν φωτοτυπίες».

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα οι αδελφές Όλσεν επιθυμούν να γίνει μία συμφωνία με τους ασκούμενους, ώστε να αποφύγουν την αβεβαιότητα του αποτελέσματος που μπορεί να έχει μία δίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση