GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πετυχημένος πορνοστάρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την καριέρα του

Κάθε επάγγελμα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, οι αθλητές για παράδειγμα -εντάξει δεν είναι ακριβώς επάγγελμα με τη κλασική έννοι...


Κάθε επάγγελμα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του, οι αθλητές για παράδειγμα -εντάξει δεν είναι ακριβώς επάγγελμα με τη κλασική έννοια-, λαμβάνουν δόξα, φήμη αλλά στο τέλος αποχωρούν με καταπονημένα μέλη. Με το ίδιο σκεπτικό, παρόμοια προβλήματα έχει και ένας επαγγελματίας... εραστής. Ο Christopher Zeischegg, ο άντρας των φωτογραφιών, εργάστηκε για τουλάχιστον 10 χρόνια στο χώρο τον ενήλικων ταινιών -ίσως οι γνώστες να τον ξέρουν με το καλλιτεχνικό του, δηλαδή ως Danny Wylde... Η ιστορία του λίγο πολύ «κλασική»: μπήκε στο χώρο για τα χρήματα, αρχικά ως γυμνό μοντέλο και αργότερα δοκίμασε μια «τρελή εμπειρία». 

«Ήμουν αρκετά αφελής εκείνη την περίοδο. Πίστευα ότι οι ακραίες BDSM ταινίες που έκανα, δε θα έφταναν στην οικογένειάς μου...», λέει ο νεαρός στην independent. Το ένα έφερε το άλλο, και ο Zeischegg έγινε πετυχημένος πορνοστάρ στο Λος Άντζελες φτάνοντας να κερδίζει από 300 έως και 700 δολάρια ανά σκηνή ενώ κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με εταιρεία παραγωγής η οποία τον πλήρωνε 4.000 το μήνα, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν μόλις 6 ημέρες το μήνα. Στο απόγειο της καριέρας του, ο Zeischegg συμμετείχε και σε γκέι πορνό αν και όπως εξήγησε, η «διπλή» αυτή φύση του τον βρήκε αντιμέτωπο με ομοφοβικές συμπεριφορές από την ίδια τη βιομηχανία. 

Τελικά όμως αναγκάστηκε να αποχωρήσει από αυτήν οριστικά, για ιατρικούς καθαρά λόγους καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο με πριαπισμό - πάθηση που εκδηλώνεται ως μη υποχωρούσα, παρατεταμένη επώδυνη στύση, η οποία δε σχετίζεται απαραίτητα με σεξουαλική διέγερση. Αυτό συνέβη εξαιτίας του εθισμού του-τρόπον τινά-στη χρήση ειδικών φαρμάκων κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στο χώρο αυτό. 

«Έπειτα από 8 χρόνια ως πορνοστάρ, κατέληξα στα επείγοντα τρεις φορές με πριαπισμό. Την τρίτη φορά, ο γιατρός μου είπε ότι αν εξακολουθούσα να παίρνω τα φάρμακα, θα δημιουργούσα μόνιμη βλάβη με αποκορύφωμα την ανικανότητα. Οπότε, την επόμενη κιόλας μέρα εγκατέλειψα τη βιομηχανία», λέει και εξηγεί ότι δεν ήταν σωματικά εθισμένος με τα χάπια «γιατί όταν τα σταμάτησα, δεν υπήρξαν παρενέργειες», αλλά ψυχολογικά. 

«Ήμουν πολύ μικρός οπότε δεν είχα λόγο να τα έχω ανάγκη, αλλά δεν ήθελα να απογοητεύσω τους παρτενέρ μου...». Τώρα, στα 31 του έχει περάσει πίσω από τις κάμερες καθώς έχει στραφεί στην παραγωγή ταινιών και βίντεο (το 60% των πελατών του αφορά σε ερωτικές ταινίες...). 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση