GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ερωτηματολόγιο από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ! «Συμμετέχετε σε οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ…;»

Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και να το διαβάζει κανείς, να βαφτίζεται η «κλοπή» ως «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση» από τη ...

Στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και να το διαβάζει κανείς, να βαφτίζεται η «κλοπή» ως «αντισυμβατική ακτιβιστική δράση» από τη νεολαία του κυβερνώντος κόμματος.

Ο λόγος για το απίστευτο ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί μέσα από πραγματικά ερωτήσεις που προκαλούν το ενδιαφέρον μας, να σκιαγραφήσει το πολιτικό προφίλ των μελών της ενόψει του 1ου Συνεδρίου της τον επόμενο μήνα (6-9 Απριλίου).

Οι νεολαίοι καλούν τους συνομηλίκους τους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε καταλήψεις πολιτικών- κομματικών γραφείων και τραπεζών καθώς και αν αντιμετωπίζουν βίαια ρατσιστικές ομάδες.

«Συμμετέχετε σε οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες;». Αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση, καθώς βλέπουμε το ποινικό αδίκημα της κλοπής… να παρουσιάζεται ως πράξη "αλληλεγγύης".

Στη συνέχεια το θέμα διευρύνεται στο ευαίσθητο και σοβαρό ζήτημα των καταλήψεων. Το πεδίο αυτό, για το οποίο ζητείται απάντηση υποστήριξης, συμμετοχής ή απόρριψης, διευρύνεται καθώς σε επόμενη ερώτηση διευκρινίζεται ο στόχος, ενώ στο τέλος γίνεται αναφορά για το αν ο ερωτώμενος θα συμμετείχε στο μέλλον σε καταλήψεις.



Ενδιαφέρον παρουσιάζουν βέβαια και ερωτήσεις τύπου «η κάνναβη είναι φυσικό προϊόν και πρέπει να νομιμοποιηθεί», «η υποχρεωτική στράτευση πρέπει να καταργηθεί» και αν «πρέπει να θεσμοθετηθεί η τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια».

Τέλος, εντύπωση προκαλεί και για το αν «για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή»
http://www.star.gr/politiki/362788/apisteyto-erwthmatologio-apo-th-neolaia-syriza-symmetexete-se-organwmenes-klopes-apo-alysides-soyper-market-hellip

2 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΤΣΗΣ
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    Μιά νέα πολιτική φίρμα εμφανίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ -- ο Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου Ο ΓΙΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007.
    Το βλαστάρι του Ν. Βούτση δικάστηκε με τις κατηγορίες ληστείας, κατοχής εκρηκτικής βόμβας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής.
    Ο πατέρας Βούτσης και σύγχρονη φάτσα της πολιτικής είπε στο Δικαστήριο:
    «Τα χρήματα από τη ληστεία, ο γιός μου θα τα διέθετε σε εκδηλώσεις, εκτύπωση αφισών κ.ά. Τα κίνητρα τού γιού μου δεν ήσαν ιδιοτελή».
    Η δε μαμά του είπε στο Δικαστήριο: «Στον αντιεξουσιαστικό χώρο υπάρχει η αντίληψη ότι η πράξη του γιού μου δεν είναι ληστεία, αλλά απαλλοτρίωση»...
    Αυτός ο Πατέρας και Βουλευτής κάποιας από τις 10 “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ, μας υποδεικνύει πώς θα κυβερνηθούμε. Περιέργως, τα ΜΜΕ έχουν "ξεχάσει" τις παραπάνω "θέσεις" του Εθνοπατέρα τον οποίο αύριο μπορεί να τον δούμε και Υπουργό Παιδείας, εκεί θα καταντήσουμε Έλληνες με τα μυαλά που έχετε.
    ΥΓ.
    ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...?
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙΣ''???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ...?
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ''ΣΩΣΕΙΣ''???

    20 Μαρ 2017, 8:54:00 μ.μ.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ίσως και με αυτές..

    Ο Τσίπρας εγκλωβίστηκε από την Ευρωπαϊκή αριστερά [κάτι που δεν υπήρξε ΠΌΤΕ] και έχασε τον ΛΑΌ...Έναν Λάο που θα στραφεί από την καταστροφή που έχει υποστεί σε ότι ποιο ακραίο υπάρχει που βάζει το κούφιο μυαλουδάκη σας/τους..

    Έγραφα [εδώ πριν μήνες] ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΊΣΟΥΝ καμία αξιολόγηση... Τώρα προσπαθούν να περάσει το καλοκαίρι ώστε να κάνει εκλογές μαζί με την ΓΕΡΜΑΝΊΑ....ΜΑΘΑΊΝΩ ΌΤΙ ΤΑ 6.5 δις της δόσης έχουν βρεθεί λογιστικά...μέσα στα 6.5 δις είναι και το ομόλογο του 3 δις του success story του Σαμαρά όταν βγήκε στης αγορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση