GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιωταρέα: Μου έμεινε φοβία από το ατύχημα στην Καραγιώργη Σερβίας

Για το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε ενώ διέσχιζε την Καραγιώργη Σερ...


Για το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένα αυτοκίνητο τη χτύπησε ενώ διέσχιζε την Καραγιώργη Σερβίας, μίλησε η Άννα Παναγιωταρέα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου.

Ερωτηθείσα αν ο οδηγός την παράτησε αβοήθητη αφού τη χτύπησε, η Άννα Παναγιωταρέα διευκρίνισε: “Δε γινόταν αυτό, γιατί ήταν στην Καραγιώργη Σερβίας, δεν μπορούσε ο άνθρωπος να φύγει, και να ήθελε”.

Όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος, ο οδηγός του οχήματος “δυστυχώς μιλούσε στο τηλέφωνο, είναι αυτή η καταστροφή που γίνεται, και δε με πρόσεξε. Εγώ τον είδα που ερχότανε και του έκανα "τι κάνεις;". Εγώ έχω το βίντεο που με χτύπησε, με κατάλαβε όταν με χτύπησε. Με πέταξε ψηλά και μετά με έριξε στις ρόδες του”.

“Είχα πολύ μεγάλη τύχη όμως, μου έχει κάνει μία ελαφριά ζημιά στο γόνατό μου, πρέπει να κάνω μια επέμβαση”, σημείωσε ακόμα, για να προσθέσει: “Ξέρετε τι αφήνει αυτό το χτύπημα; Σου αφήνει φοβία όταν περνάς από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο απέναντι, νομίζεις ότι όλα τα αυτοκίνητα έρχονται πάνω σου”.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση