GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Διαφώνησε (και απομονώθηκε) ο Βορίδης με τη θέση της ΝΔ για Γιάννο-Υγεία..

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ .   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, μ ια σοβαρή διαφοροποίηση εκδηλώθηκε π...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, μια σοβαρή διαφοροποίηση εκδηλώθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση των Τομεαρχών της ΝΔ που ασχολήθηκε με τη στάση του κόμματος εν όψει της σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά επί Γ. Παπαντωνίου και Εξεταστικής Επιτροπής για τα θέματα της Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης τάχθηκε υπέρ της άποψης η ΝΔ να καταψηφίσει και τις δύο προτάσεις με το επιχείρημα ότι "πρέπει να σταματήσουμε να δείχνουμε ηττοπάθεια" απέναντι στην κυβέρνηση.

Στον τομεάρχη  Εσωτερικών -και πρώην υπουργό Υγείας- απάντησε πρώτη η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία τόνισε ότι "και στοιχεία να μην υπάρχουν για τον Γιάννο Παπαντωνίου, το 99% της κοινής γνώμης θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα και άρα πρέπει να γίνει έρευνα". Κατά την κ. Μπακογιάννη το θέμα είναι "πολιτικό" και γι αυτό η ΝΔ πρέπει να υπερψηφίσει τη σύσταση της προανακριτικής επιτροπής  ενώ για ανάλογους λόγους ίδια πρέπει να είναι η στάση της και για την Εξεταστική για τα Υγεία.

Μαζί της συμφώνησε παίρνοντας στο τέλος το λόγο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι έτσι, με μόνη τη διαφωνία του κ. Βορίδη, η ΝΔ θα ψηφίσει "ναι" για τις δύο Επιτροπές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση