GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μπλακ άουτ απειλούν οι τεχνικοί της ΔΕΗ

Έτοιμοι για μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση μονάδων της ΔΕΗ δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, χωρίς να αποκλείο...


Έτοιμοι για μαζικές κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση μονάδων της ΔΕΗ δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να “κατεβάσουν” τους διακόπτες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North και ερωτηθείς σχετικά με το αν η ΓΕΝΟΠ είναι έτοιμη να ακολουθήσει ανάλογες πρακτικές, ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Φυσικά. Οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα της απεργίας όχι μόνο για τους εαυτούς τους, αλλά για τη χώρα και την επιχείρηση.

«Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα κάνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν στην πώληση της ΔΕΗ αν τελικά εισαχθεί στη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση