GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Παντελίδη: Ο εισαγγελέας καλεί ως ύποπτες Κυριάκου και Αρναούτη

Τη διενέργεια  πραγματογνωμοσύνης για τις συνθήκες τους δυστυχήματος από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντε...


Τη διενέργεια  πραγματογνωμοσύνης για τις συνθήκες τους δυστυχήματος από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης ζήτησε ο εισαγγελέας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης την οποία διενεργεί.
Ο εισαγγελικός λειτουργός ερευνά με προσοχή όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και η προσφυγή της οικογένειας Παντελίδη η οποία βάζει στο πλάνο των ευθυνών τις δυο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη.
 
Ωστόσο, η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας πως οι δυο γυναίκες κλήθηκαν από τη δικαιοσύνη με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης, κατά περίπτωση,  των αδικημάτων της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας διαψεύδονται  κατηγορηματικά από δικαστικής πηγές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον αρμόδιο εισαγγελέα να έχει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχει φύγει από το γραφείο του εισαγγελικού λειτουργού καμία κλήση προς συγκεκριμένα πρόσωπα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση