GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που ο Τραμπ δεν έσφιξε το χέρι της Μέρκελ

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άνγκελα Μέρκελ μπρ...


Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άνγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον.
«Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση» της Γερμανίδας καγκελαρίου, όταν εκείνη πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν άλλη μία χειραψία έπειτα από αίτημα των φωτογράφων, ενώ οι δύο ηγέτες κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, δήλωσε σήμερα ο Σον Σπάισερ στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.
Είτε ο Αμερικανός πρόεδρος δεν άκουσε, είτε αγνόησε την πρόταση της Άνγκελα Μέρκελ, η υπόθεση θεωρήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ενδεικτική του γενικότερου κλίματος της συνάντησης, όπου αναδείχθηκαν σαφώς οι διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες, είτε πρόκειται για τη μετανάστευση, είτε για το εμπόριο είτε για τις αμυντικές δαπάνες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.
Η εφημερίδα Bild αναφέρει σήμερα πως είναι "απίθανο" ο Ντόναλντ Τραμπ να μην άκουσε την πρόταση της καγκελαρίου που καθόταν ακριβώς δίπλα του και υπενθυμίζει πως καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση