GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατιωτικού τύπου επίθεση σε πούλμαν με οπαδούς της Γιουβέντους

Πούλμαν το οποίο μετέφερε στη Γένοβα οπαδούς της Γιουβέντους δέχτηκε επίθεση που θύμισε στρατιωτική επιχείρηση και από θαύμα δεν υπήρ...


Πούλμαν το οποίο μετέφερε στη Γένοβα οπαδούς της Γιουβέντους δέχτηκε επίθεση που θύμισε στρατιωτική επιχείρηση και από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Το λεωφορείο είχε ξεκινήσει από την περιοχή «alba di Alife» στην επαρχία της Καζέρτα, στο νομό της Campania, με επιβάτες 24 οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» οι οποίοι ήταν διατεθειμένοι να διανύσουν μία απόσταση 780 χιλιομέτρων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην ομάδα της καρδιάς τους.

Μετά από μία στάση στο Arezzo, περιοχή στην Τοσκάνη, 80 χιλιόμετρα από τη Φλωρεντία, στα μισά περίπου του ταξιδιού, δύο αυτοκίνητα πλησίασαν το πούλμαν με επικίνδυνο τρόπο και οι επιβάτες τους άρχισαν να πετάνε πέτρες στα παράθυρα στις θέσεις που καθόντουσαν οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί.

Ο οδηγός, μέσα στον γενικό φόβο, επιταχύνοντας προσπάθησε να αφήσει πίσω του τα αυτοκίνητα που στο μεταξύ επιχειρούσαν να εμβολίσουν το λεωφορείο! Στο βάθος όμως ένα βαν είχε παρκάρει κάθετα στην μέση του δρόμου κλείνοντας τα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας και εγκλωβίζοντας το όχημα που μετέφερε τους οπαδούς της «Juve»!

Το πούλμαν σταμάτησε, όπως και τα δύο αυτοκίνητα που το κυνηγούσα, οι χούλιγκανς κατέβηκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να το χτυπάνε με κάθε τρόπο, προσπαθώντας σπάζοντας τα τζάμια να σκαρφαλώσουν σε αυτό, με τους οπαδούς της «Vecchia Signiora» να παρακολουθούν τρομοκρατημένοι.

Ο οδηγός του λεωφορείου όμως κάνοντας ελιγμούς κατάφερε να βγει από την παγίδα και να αποδράσει, με τους επιβάτες να προλαβαίνουν να σημειώσουν τον αριθμό της πινακίδας τόσο του βαν όσο και ενός εκ των δύο αυτοκινήτων των εισβολέων και κάλεσαν την αστυνομία.

Το λεωφορείο οδηγήθηκε με ασφάλεια στην Φλωρεντία και αφού διαπιστώθηκε πως όλοι ήταν καλά, έδωσαν κατάθεση στους carabinieri. Λίγο αργότερα το βαν εντοπίστηκε στο Έμπολι, εκεί όπου οι οπαδοί της Νάπολι όπως διαπιστώθηκε, είχαν μεταβεί για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι των «παρτενοπέι» απέναντι στην τοπική ομάδα. Από τη στιγμή μάλιστα που η Νάπολι βρίσκεται στον ίδιο νομό, έχουμε να κάνουμε με μία επίθεση ναπολιτάνων σε «ναπολιτάνους» διαφορετικής οπαδικής προτίμησης.

Στο βαν μετέβαιναν εννέα άτομα και μέσα σε αυτό βρέθηκαν κουκούλες όμοιες με αυτές που φορούσαν οι δράστες της επίθεσης σύμφωνα με τις περιγραφές των οπαδών της Γιουβέντους.

Οι ύποπτοι προσήχθησαν στην αστυνομική διεύθυνση του Έμπολι και αφού έδωσαν τα στοιχεία τους αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να αξιολογηθούν τα στοιχεία και να απαγγελθούν κατηγορίες

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση