GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σώρρας εμφανίστηκε στο YouTube – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρτέμης Σώρρας, μετά την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Πάτρας, και ενώ ακόμα αναζητείται από τις Αρχές, έκανε τ...


Ο Αρτέμης Σώρρας, μετά την εις βάρος του καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου της Πάτρας, και ενώ ακόμα αναζητείται από τις Αρχές, έκανε την εμφάνισή του μέσω βίντεο που ανέβασε στο YouTube.
Στο βίντεο, ο Σώρρας μιλάει για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.

1 σχόλιο

  1. Ο άνθρωπος δείχνει πραγματικα ποσο επικίνδυνος ειναι. Ξεσηκώνει τα μελη του που τοσο καιρο κοροιδευε ενω αυτος κριβεται. Ιδου ο ανθρωπος πως κατανταει. Αρτέμη ας δουν οι άνθρωποι που σε πίστεψαν και εκμεταλευτηκες μεσα απο την οικονομικη τους κρίση ποιος πραγματικα απατεώνας εισαι. Της φυλακής τα σιδερα ειναι για τους Σωρραιους οπως πολυ σωστα έγραψε καποιος στο Twitter για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση