GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ στον Τσίπρα ο Χ''Νικολάου! ΙΔΟΥ 6 λόγοι που δεν βγαίνει ο κόσμος στους δρόμους

Παναγιώτης Αποστολόπουλος - Πέρρος     Επειδή διερωτήθηκε ο Τσίπρας γιατί δεν βγαίνουν πια οι αγανακτισμένοι στο δρόμο (εννοώντας ότι ο...

Παναγιώτης Αποστολόπουλος - Πέρρος  
 Επειδή διερωτήθηκε ο Τσίπρας γιατί δεν βγαίνουν πια οι αγανακτισμένοι στο δρόμο (εννοώντας ότι ο κόσμος αποδέχεται την κυβέρνηση αυτή περισσότερο από τις προηγούμενες), θα ήθελα να δώσω κάποιες δόκιμες απαντήσεις που ο αδέκαστος και αδυσώπητος Χατζηνικολάου δεν έδωσε:

1) Αρκετοί διορίστηκαν.
2) Αρκετοί κυβερνάνε.
3) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση δεν αρέσκεται στο να κοπανάει κατσαρόλες και να μουντζώνει τη Βουλή στο Σύνταγμα.
4) Η αστική τάξη που θίγεται από την τρέχουσα κυβέρνηση έχει άλλη δουλειά να κάνει από το socializing και τα τσίπουρα στου Ψυρρή ως μεθεόρτιο της ιερής αγανάκτησης.
5) Όσοι έχουν λίγα δράμια μυαλό παραπάνω, καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση δεν αλλάζει με το να κατασκηνώνεις στο Σύνταγμα και να παίζεις τάβλι στα αντίσκηνα.
6) Η αστική τάξη περνάει στον ακτιβισμό μόνο για δόκιμους λόγους και όχι εναντίον δημοκρατικών κυβερνήσεων. Τελευταίο παράδειγμα η Γαλλική επανάσταση.

Αυτά τα 6 μου ήρθαν πρώτα στο μυαλό. Υπάρχουν κι άλλα που θα μπορούσατε να συμπληρώσετε.

5 σχόλια

  1. Ειστε τελειως βλακες.εσεις και η ατικη ταξη που κατακλεβει τον τοπο αιωνες τωρα.τι να βγειτε να διαδηλωσετε? Αφου ακομα κλεβετε και αφοραζετε ρουχα στην ερμου δεν πεινασατε και ποτε.σας θιγει τα ταξιδια στο λονδινο οχι το φαι οπως εμας οι αλλες κυβερνησεις κυριως.και κανετε και ταξικο διαχωρισμο.σε ωραια δημοκρατια πιστευετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν έχετε ακούσει φαίνεται για τους φούρνους ..όχι του ψωμιού άλλα τον ΝΆΖΙ...

    Υπάρχουν και (ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΝΆΖΙ) το δόγμα ανάπηρος - άρρωστος=> Άχρηστος ΠΟΥ αυτή την επίθεση την ξεκίνησαν σε ανήμπορους ανθρώπους οι Σαμαροβενιζέλοι ,ακολουθήσανε οι Ποταμάτοι ,οι Λεβέντηδες, και το συνεχίζουν οι ψευτοχλεχλέδες {ανθρωπιστές} ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...πως θα πιάσουν τα πλεονάσματα ρε ΑΝΆΠΗΡΕ;;..

    Ακόμα και το περίφημο email Χαρδούβελη ΈΛΕΓΕ ΚΌΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣ ΟΡΊΖΟΝΤΑ..για να μην σας δουλεύει ακόμα και σήμερα Ο ΚΟΥΛΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΛΟΛΟΒΕΡΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΟ, ΤΟΝ ΠΟΤΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ.. Η ζωή σας τους είναι ΒΑΡΟΣ...ΒΑΡΟΣ οικονομικό..

    Το θέμα τον ΑΜΕΑ από όποια σκοπιά και αν το δεις ανθρώπινος ΝΟΥΣ βρωμά από ΦΑΣΙΣΜΌ --ΝΑΖΙΣΜΟ--...Έχουν λύση;;;Βέβαιος ΝΑΙ τους οικονομικούς φούρνους Νταχάου, Σάξενχαουζεν, Μπούχενβαλντ, Φλόσενμπεργκ, Μαουτχάουζεν,Ράβενσμπρικ...με άλλα ονόματα...Θα σας θυμίσω ότι η πρώτη επίθεση έγινε στους ΑΜΕΑ με τους 200-300 απατεώνες τυφλούς που ΉΤΑΝ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ τους..

    ΈΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΚΕΠΑ και σωστά τα έφτιαξαν..όμως για να πάρεις ένα ποσοστό 67% θα έπρεπε {στο λογισμικό τους} να μην ΈΧΕΤΕ ζωή άνω τον 4-5 ετών... Λένε οι ΑΛΗΤΕΣ για κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος 1500 κιλοβατώρες την τετραμηνία σε ΑΜΕΑ κ.τ.λ ΆΛΛΑ αν περάσεις της 1501 η ΜΙΑ κιλοβατώρα καταργεί της 1500 και σε βάζουν να τις πληρώνεις ΟΛΕΣ σαν όλους τους καταναλωτές...δεν σου αφήνουν της 1500 κιλοβατώρες και από εκεί και πάνω ότι καταναλώσεις να πλήρωσης ως σαν όλους τους καταναλωτές..ΑΥΤΉ είναι η ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε και τον ανωτάτων ΕΛΙΤ...

    Φταίνε οι συνδικαλιστές και βεβαία;;; πλήρωναν το 20% της άξιας ρεύματος που κατανάλωναν, η έδιδαν ρεύμα ανεξέλεγκτα σε όλη την γειτονιά τους... ακόμα και σήμερα οι μισθοί, και τα εφάπαξ τους είναι όσα παίρνει ένας νέος εργαζόμενος...3.000 ευρώ μισθό, 10.000 χιλιάδες ευρό μισθό στα 55 χρονιά εφάπαξ και συντάξεις 2.000 και 3.000 χιλιάδες ευρώ ΑΥΤΆ έκανε η ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΤΑ συνεχίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...Σε μια χώρα που η ενέργεια ΕΊΝΑΙ ΔΩΡΕΆΝ ..ΤΟ ΆΣΤΡΟ ΛΈΓΕΤΕ ΗΛΙΟΣ , Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑ....

    Βγαίνουν στης τηλεόρασης οι ΠΑΣΟΚΟΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και λένε::: Εμείς πληρώσαμε έπεσαν τα ποσοστά μας..ΛΑΘΟΣ δεν πληρώσατε ΤΊΠΟΤΑ...Θα πληρώσετε όταν δεν ξαναμπείτε ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ.. ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ θα έχουν πληρώσει ΌΛΟΙ αυτοί οι ξεφτιλισμένοι σωτήρες ..

    Atlast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Του Χατζηνικολάου με Τον Alex Tsipra 25/4/2017


    Καλέ Ρέ Αλέξη ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ με αυτά που λές;;

    Που και σε ποιούς θεωρείς ότι μιλάς; Στο 15μελές συμβούλιο σε κάποιον τεκέ;;;

    Είσαι απλά κοινώς ψεύτης όμοιως και ταυτόσημος με τους προηγούμενους κόπρους!

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ! ΑΛΛΆ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ! ΟΥΣΤ!!!




    1. Υ.Γ. Το Είπες Ρε μόλις ξεκάθαρα χωρίς να το καταλάβεις! Η Χώρα θα γίνει Οίκος Ανοχής! Ο Ελληνικός Λαός ... τον βλέπουμε σε εργασιακό ρόλο .... Τσατσά!!!!!!


    2. Υ.Γ. Και Επειδή με την ηλίθεια σύγκριση Δυνοπάθησε η Ελευσίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα ο Πανελευσινιακός Του Αφιερώνουμε Του ... Κυρίου Το:

    Τα Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Χαμογελούν Ποτέ Είναι Πικραμένα Κρίνα ΣΑΝ ΤΟ ΔΆΚΡΥ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ!!!!! ΤΑ Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Γελούν Σαν Τα Παιδιά Περιμένουνε Και Εκείνα Άνοιξη και Πασχαλιά!!!!!!!

    ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    Στ’ αργαλειά και στο καρνάγιο
    Ονειρα Εγώ κι Εσύ,
    και μας δίνει το κουράγιο
    των φιλιών μας το Κρασί.

    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δε χαμογελούν ποτέ,
    είναι πικραμένα κρίνα
    σαν το δάκρυ σου, Χριστέ.
    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δεν γελούν σαν τα Παιδιά,
    περιμένουνε κι εκείνα
    Ανοιξη και Πασχαλιά.

    Καίν’ οι μαύρες τσιμινιέρες
    όνειρα του καθενός,
    νύχτες οι δικές μας μέρες
    κι η Αγάπη μας Καημός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα αρχίζει η ΔΊΚΗ....

    Έχω δυο κατηγορούμενους ο έναν είναι ψεύτης [ομολόγησε ως ελαφρυντικό ότι είχε αυταπάτες]....

    Ο άλλος είναι κλέφτης αυτός δεν ομολόγησε.. ΆΛΛΑ κατηγορεί τον ψεύτη ότι τα χρήματα του χρηματιστηρίου, τον ολυμπιακών αγώνων, το κομμάτων, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ που έφτιαχναν{μεγάλε/ους δημοσιογράφους και τηλεπερσόνες αλλά και αρχηγούς κομμάτων} χρήματα από ΜΙΖΕΣ ,Siemens , εργολάβους που έφτιαχναν {έργα} από χρήματα του κράτους, άλλοι που έπαιρναν χρήματα κρατικά και έφευγαν για την Ρουμανία, Βουλγαρία και άφηναν χρέη και κουφάρια εδώ, το PSI ασφαλιστικών ταμείον, το κούρεμα ΜΌΝΟ Ελλήνων μικρο ομολογιούχων, αυτοί που ψηφίσαν νόμο για ελεύθερες εργασιακές σχέσεις, αυτοί που κατάργησαν τα δημόσια ΕΠΑΛ που θα μαθαίνανε τα παιδιά μια τέχνη ώστε να έλθει η ανάπτυξη ΑΛΛΑ εγκαινίαζαν οι υπουργοί τους τα ιδιωτικά ΙΚΕ ΞΥΝΗ και sia..ΞΕΡΩ ήθελαν όλοι Έλληνες να φοιτήσουν στο Χάρβαρντ στο Στάνφορντ..κάτι σαν τα Ιδιωτικά ΙΕΚ...

    {ΤΥΧΑΊΑ Π.Χ πόσοι λέτε υπάρχουν ως μεγάλοσυνταξιούχοι, Η ακόμα δημόσιοι υπάλληλοι με το επώνυμο Π.Χ Κεφαλογιάννη;;;;πόσοι λέτε είναι διορισμένοι η μεγάλο συνταξιούχοι από το ίδιο σπίτι; υιός, κόρη, γαμπρός, ανιψιός , γυναίκα, εγγόνια , κουμπάροι;;} ΠΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ δεν τους έχει στείλει στην Αλάσκα να κάνουν έρευνες για την σκοτεινή ύλη...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ!!!!


    Ανάπτυξη λοιπόν επάνω σε τι υποδομές.. Με ποιους χάρτες; με ποιους δρόμους; με ποιες
    νομοθετικές εξασφαλίσεις; σε πιο χρόνο για μια δικαστική απόφαση; με πόσες υπογραφές και χαρτομάνι ανοίγω ένα κουρείο;; υπάρχουν ακόμα ένα δισεκατομμύριο τέτοια παραδείγματα..... Αυτά ΔΕΝ είναι του ΨΕΎΤΗ κατορθώματα, αλλά του ΚΛΕΦΤΗ...

    Ο κλέφτης ως γνωστών την ξέρει καλά την δουλειά.. σου λέει τώρα για όλα φταίει το ΔΙΚΌ μου κακό δημόσιο τι κάνω;;..Στοχεύω στα χρήματα που θα δοθούν από την Ε.Ε θα τα δώσω στους μπροστινούς μου {στην τσέπη μου δηλαδή} ώστε να γίνουν ιδιωτικές επένδυσης.. => ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΙΚΕ..

    ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΛΟΙΠΏΝ ...ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΌΓΗΣΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ....Η ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΉ ΠΟΥ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΕΔΏ ΆΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΆ ΚΑΙ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΚΌΜΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ..

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΌΜΕΝΟΙ ...ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΣΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΆ {ΖΩΉ ΚΑΙ ΚΌΤΑ}..

    ΣΥΓΝΏΜΗ ΞΈΧΑΣΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ...ΕΓΏ ΒΑΙΒΕΑ ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΟΛΆΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ..ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΩ ..Μπορώ να σας πω για τα πυρηνικά σιλό..για την υπερ-θρυαλλίδα, για super-θρυαλλίδα ,για ανάπτυξη του νέου οπλισμού MC4700, fuzing, και το σύστημα βολής στο W76-1 / Mk4A, για τα ρώσικα σιλό ICBM ,..

    Για την Ρωσία ότι έχει λιγότερο από το μισό χρόνο προειδοποίησης από πυρηνικού πόλεμου απο της οι Ηνωμένες Πολιτείεςοι Ηνωμένες Πολιτείες....Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 30 λεπτά, η Ρωσία 15 λεπτά ή και λιγότερο.. ΔΗΛΑΔΗ μέχρι να πάρει χαμπάρι η Ρωσία οι Αμερικανικοί πύραυλοι θα έχουν ανατίναξη μέσα στα σιλό όλους της τους πυρηνικούς πυραύλους... ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΩ...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
    ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ : Μία καταστροφική λαίλαπα σε ότι είχε απομείνει
    ‘’Το αντιμνημονιακό μέτωπο’’, ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, ο Καμμένος…, μόνο να γράψεις αυτά τα τρία ονόματα μαζί δίπλα-δίπλα, καταλαβαίνεις αμέσως το: ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΓΙΑΤΙ ?? την αδιέξοδη δηλαδή εγκληματική προσπάθεια κάποιων, να συνεχίσουν και σήμερα , όπως και χθες να τυμβωρυχούν και να ‘’πουλάνε φύκια’’ για μεταξωτές κορδέλες. Συνασπίστηκαν άτυπα και συμπορεύτηκαν στον κοινό αγώνα καταστροφής της οικονομίας,( ότι είχε απομείνει) προκειμένου να βρούν ‘’πάτημα ‘’ αθλιότητας για να ..σκαρφαλώσουν σαν χιμπατζήδες για την μπανάνα της εξουσίας.
    Αυτή λίγο πολυ ήταν η προσφορά όλων όσων εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του κράτους, την περίοδο 2010 2012, για να ανέβουν στη σκάλα της αντεξουσίας.
    ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ
    Και μόνο που το σκέπτεται κανείς ανατριχιάζει.
    Ο Σύριζα του Αλέξη, του ..Στρατούλη, του.. Παπαδημούλη, ..Λαφαζάνη του αριστοκρατικού κομμουνισμού, γενικής καλοπέρασης, καφενολογίας και ..Σια, θα συνεργαστεί με το Πάνο του ..Κουίκ, του ..Μαδιά , της ...Ραχήλ κι όλοι μαζί θα συνεργαστούν με τους χρυσοφονιάδες της εγκληματικής οργάνωσης του ..Γερμενή, του… Παπά, του ..Λαγού , του ..Κασσιδιάρη και ΣΙΑ και ΠΕΡΑ και ΔΩΘΕ!!!
    Όλο το πολιτικό ξε-κατιναριό σε μια επίδειξη ΘΡΑΣΟΥΣ και πολιτικής ασχημίας.
    Ψευτοθεούσες της ‘’συμπόνιας και της αλληλεγγύης’’ , οι φονιάδες των Ελλήνων. Χύνουν ..το δάκρυ της ΠΟΥΤΑΝΑΣ μπρός στη μνήμη ενός άτυχου συνανθρώπου μας, που υπό άλλες συνθήκες ,ίσως και να μήν έστριβαν ούτε το κεφάλι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση