GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας 8χρονος πήγε για... μπέργκερ οδηγώντας το φορτηγάκι του πατέρα του

Μέσω youtube έμαθε να οδηγεί ένα οκτάχρονο αγοράκι, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας του Οχάιο “Weirton Daily Times». Συγκεκριμέν...


Μέσω youtube έμαθε να οδηγεί ένα οκτάχρονο αγοράκι, αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας του Οχάιο “Weirton Daily Times».
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, η πελώρια λαχτάρα για ένα μπέργκερ ώθησε έναν 8χρονο αγοράκι να πάρει το φορτηγάκι του πατέρα του για να φτάσει στο προορισμό του, στα McDonald’s.
Ο μικρός πήρε μαζί του στην περιπέτειά του και την 4χρονη αδελφή του. Το αγοράκι οδήγησε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και μάλιστα αποδείχθηκε πολύ προσεκτικός οδηγός, σταματώντας στα κόκκινα φανάρια.
Οι εργαζόμενοι των McDonald’s της πόλης Ιστ Πάλεσταϊν, (που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Οχάιο) όταν αντίκρισαν το θέαμα νόμιζαν ότι οι μικρός τους έκανε πλάκα. Στην συνέχεια το αγοράκι παρήγγειλε το μπέργκερ που επιθυμούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση