GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας στον Γεωργιάδη: Εδώ είναι Βουλή δεν είναι στούντιο τηλεπωλήσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο κ. Γεωργιάδης διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρ...


Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο κ. Γεωργιάδης διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

«Καθίστε κάτω, όταν μιλάει ο Πρωθυπουργός. Εδώ είναι Βουλή, δεν είναι στούντιο για τηλεπωλήσεις. Εδώ είναι Βουλή, εδώ έχει κανόνες», απάντησε σε έντονο ύφος ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ: «Κύριε Γεωργιάδη, πρώτον δεν γράφεται τίποτα στα πρακτικά. Δεύτερον, σας έχω επισημάνει, και προσωπικά, δεν μιλάμε εδώ μέσα διαφορετικά από ότι επιβάλει η συζήτηση. Τον ενικό και αυτό το ύφος. Μην το επαναλάβετε, σας παρακαλώ πολύ. Προσωπικά σας το λέω. Δεν σας αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση