GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του Τζήμερου για τις προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ

Για 103 προσλήψεις στις οποίες προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, κάνει λόγο ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί». ...


Για 103 προσλήψεις στις οποίες προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, κάνει λόγο ο Θάνος Τζήμερος, επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργούμε Μαζί».

«Προσλαμβάνουν Δημοσίους Υπαλλήλους. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν οι κρατιστές, κόκκινοι πράσινοι και μπλε. Ο μόνος που είπε όχι ήμουν εγώ» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο προφίλ του, στο Facebook.

«Η Περιφέρεια Αττικής έχει 2.300 εργαζόμενους. Η Δούρου θέλει να προσλάβει κι άλλους 103. Ο μόνος που ψήφισε αρνητικά ήταν ο Θάνος Τζήμερος» αναφέρει στη σελίδα της η "Δημιουργία Ξανά".

Ο κ. Τζήμερος κοινοποίησε και την τοποθέτησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

1 σχόλιο

  1. Αξιότιμε Κύριε Τζήμερε!

    Με χαρά και αγάπη βλέπουμε πάντα την παρουσία σας στην πολιτική αποικιοκρατική σκηνή στην ελλάντα!

    Επειδή είμαστε άνεργοι από δικό μας λάθος (Selber Schuld ^SS^) Σας παρακαλούμε ταπεινά να μας δικτυώσεται για εργασία πάντως τύπου και είδους με την μεγάλη γερμανική ΚΥΠ νομίζουμε την λένε BND, θα σας είμαστε υπόχρεοι και πάντα δικοί σας εάν μεσολαβήσεται να έχουμε τον ίδιο εργοδότη!

    Ευχαριστούμε θερμά! Θα είσαστε ο προσωπικός μας Führer στην ελλάντα, ξέρουμε και λίγα γερμανικά όπως Jawohl, Ja, Nein, Raus,Sofort, Schnell-Schnell, Sokrates, Aristoteles και πολλά άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση