GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! ΠΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κονιορτοποίησε τον Παππά για τα πάρε-δώσε με την Βενεζουέλα...

«Ποιον φορέα εκπροσωπούσε ο διευθυντής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναπτύσσοντας τη...

«Ποιον φορέα εκπροσωπούσε ο διευθυντής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» αναρωτήθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναπτύσσοντας την ερώτηση για το ταξίδι του κ. Παππά στη Βενεζουέλα το 2013. Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για παράδοξο σκηνικό να αναπτύσσει κανείς εμπορικές σχέσεις ερήμην της τότε κυβέρνησης σε πολυτελή ξενοδοχεία, ιδιωτικά αεροσκάφη και τροπικά νησιά με δικηγόρους που ειδικεύονται σε εξωχώριες εταιρείες. 

«Η τοποθέτηση έχει στοιχεία κουτσομπολιού» απάντησε ο κ. Παππάς επισημαίνοντας ότι το 2013 δεν ήταν ούτε βουλευτής, ούτε υπουργός και απέδωσε τη διοργάνωση του ταξιδιού στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. «Δεν υπήρξε τίποτα μεμπτό» είπε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε την κυβέρνηση Σαμαρά ότι δεν είχε σχέσεις με τη Βενεζουέλα για ιδεολογικούς λόγους.
Ως προς το αν υπήρξε συνέχεια ανέφερε το Μνημόνιο συνεργασίας το 2015 με την παρουσία της Motoroil και των ΕΛΠΕ. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μίλησε και για το αφήγημα της ακροδεξιάς στην Ευρώπη πως η Αριστερά χρηματοδοτείται από τη Βενεζουέλα.

«Απορώ πώς είναι δυνατόν να πιστεύει ο κ. υπουργός ότι κυβέρνηση οργανώνει τις διεθνείς σχέσεις με ιδεολογικά κριτήρια» επέμεινε ο κ. Βενιζέλος o οποίος  στη δευτερολογία του στρίμωξε πολιτικά περισσότερο τον κ. Παππά και ρώτησε γιατί το ταξίδι κρατήθηκε μυστικό. «Δεν μπορεί ένας εκπρόσωπος κόμματος να κάνει τον μεσάζοντα» τόνισε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε τα αγροτικά προϊόντα» συνέχισε και κατέθεσε σειρά ερωτημάτων:

-Πήγε, μου λέτε, ο κ. Γιώργος Τσίπρας ως Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων το 2015 στη Βενεζουέλα με επιχειρήσεις. Πολύ καλά έκανε. Γιατί δε μου λέτε ότι ήρθε και υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας στην Αθήνα και δεν ανακοινώθηκε επισήμως η επίσκεψή της;
-Ο κ. Μοζέντ Χαλίντ ήρθε στην Ελλάδα; Έκανε επαφές με την κυβέρνηση;
-Του δόθηκε άδεια κυβερνητικής υπέρπτησης και προσγείωσης;
-Πόσα κυβερνητικά αεροσκάφη της Βενεζουέλας έτυχαν αντίστοιχης μεταχείρισης;
-Γιατί δεν ανακοινώνονται όλες οι επαφές με τη Βενεζουέλα;
-Ποιος ήταν ο ρόλος του κ. Αρτεμίου;

«Ο κ. Βενιζέλος άπλωσε ολόκληρο τον τραχανά» σχολίασε ο κ. Παππάς αλλά επέλεξε να αναφερθεί στην καταδίκη δημοσιογράφων που μιλούσαν για χρηματοδότηση των Podemos από την Βενεζουέλα. Ως προς τα υπόλοιπα ερωτήματα παρέπεμψε στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έκλεισε την τοποθέτησή του κάνοντας λόγο για «φθηνό και μη χρήσιμο αντιπερισπασμό».

Δεύτερη παρέμβαση κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης προς τον Πρωθυπουργό, στη Βουλή

1 σχόλιο

  1. Έχουν χαζέψει όλοι τελείως ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;..

    Ακούστε σύντροφοι ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ/ ΣΑΣ παρακολουθούν...Δεν έχετε ακούσει ΤΊΠΟΤΑ για τα [κλεμμένα] εργαλεία hacking και κατορθώνατα της ομάδας {ομάδα Εξίσωση; } - Είναι μια ομάδα από ΕΛΙΤ πληροφορικάριους ΤΟΥ κυβερνοχώρου που συνδέονται με την NSA και κάνουν επιθέσεις ;;;. Η θέλετε να σας πω ΚΑΙ το τι είναι η NSA;;;

    Εκτός από το ντάμπινγκ hacking εργαλεία, κάποιου της NSA οι [Σκιές Μεσίτες] έχουν κυκλοφορήσει επίσης σε ένα κρυπτογραφημένο χώρο προσωρινής αποθήκευσης τα αρχεία που περιέχουν hacking εργαλεία και που εκμεταλλεύεται από την NSA ...σε μια δημοπρασία, ζητούσαν 1 εκατ Bitcoins (περίπου στα 568.000.000 εκ. δολάρια )...πως νομίζετε ότι ζουν και δικαιολογούν κονδύλια οι μυστικές υπηρεσίες παγκόσμιος;; !!!!

    Τα χρήματα δεν τους δόθηκαν διοτι η επίσημη NSA τα εργαλεία αυτά θεωρείσαι παρωχημένα... Ετσι Τώρα, οι [Σκιες Μεσίτες] έχουν κυκλοφορήσει ένα κωδικό πρόσβασης για τον κρυπτογραφημένο χώρο προσωρινής αποθήκευσης των αρχείων της NSA, ΠΟΥ επιτρέπει σε οποιονδήποτε να τον ξεκλειδώσει και να τα κατεβάσει..

    ΑΠΌ ΕΔΏ: CrDj»(? Va.*NdlnzB9M?@K2) #> deB7mN

    ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ;;; ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;...Στην Ελλάδα βέβαια ίσως κάνουν δουλειά αυτά τα εργαλεία μιας και τα κόμματα πάνε πίσω καμιά διακοσαριά χρόνια ακόμα και για την ασφάλεια τους..

    ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ....ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ...ΑΣΤΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση