GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, αρκεί οι εταίροι να κάνουν το ίδιο

«Η επίσκεψή σας στην Αθήνα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για ολόκληρη της ΕΕ και την Ευρωζώνη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Ε...


«Η επίσκεψή σας στην Αθήνα πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη στιγμή για ολόκληρη της ΕΕ και την Ευρωζώνη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα παραμείνει στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος στις κοινές δηλώσεις του με τον Γερμανό ομόλογο του, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Ελλάδα θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της αρκεί βέβαια και οι εταίροι της να πράξουν το ίδιο». Επιπλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρέτισε τις αποφάσεις του σημερινού Eurogroup.

1 σχόλιο


  1. Άσχημο και δύσκολο πράγμα και υπόθεση να σαι Λακές σε όλες της βαθμίδες! Οι φαρμοκοβιομηχανίες έχουν ειδικές παρτίδες φαρμάκων για να καταστέλνουν οι Λακέδες τον ψυχικό και πνευματικό τους επίπεδο*!
    Για δε τους Έλληνες Λακέδες έχουν μάλιστα και ειδικό τμήμα και διεύθυνση παραγωγής! Εκεί η δοσολογία του φαρμάκου σκοτώνει τουλάχιστον ελέφαντα, σε πειράματα που έγιναν πέθαναν και τα πιο μεγάλα θηλαστικά του πλανήτη μας, το μεγαλύτερο είδος ... Φάλαινας! Στους Έλληνες Λακέδες η επίδραση αυτή των Σούπερ Δραστικών φαρμάκων επιδρά μόνον στα ... χαρακτηριστικά του προσώπου τους!!! Το βλέπουμε όλοι μας! ΑΧΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΚΕΝΆ ΚΟΥΦΑΡΙΑ! ΑΨΥΧΑ ΝΟΎΜΕΡΑ!!! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΥΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση