GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχεται μηχανισμός για τις ταμειακές που δεν θα επιτρέπει την διαγραφή συναλλαγών

Μπλόκο στη φοροδιαφυγή που συντελείται με τα κόλπα των επιτήδειων στις φορολογικές ταμειακές μηχανές επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οι...


Μπλόκο στη φοροδιαφυγή που συντελείται με τα κόλπα των επιτήδειων στις φορολογικές ταμειακές μηχανές επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο παράλληλα καταστρώνει στις επόμενες κινήσεις του για την απευθείας διασύνδεση των συναλλαγών με το ΤΑΧΙS.
Το πρώτο βήμα που σχεδιάζεται είναι η εφαρμογή ενός μηχανισμού στις φορολογικές ταμειακές μηχανές, ο οποίος ακυρώνει κάθε προσπάθεια των επίδοξων φοροφυγάδων να επεμβαίνουν σε αυτές και να διαγράφουν συναλλαγές στο τέλος της ημέρας.
Αυτός ήταν και ο σκοπός των επαφών που είχε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στο γερμανικό κρατίδιο του Βραδεμβούργου τις προηγούμενες ημέρες, όπου συναντήθηκε με την ομολόγό της Daniela Trochowski και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης του κρατιδίου Ronald Pienkny.
Οι φορολογικές αρχές του ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου του Βραδεμβούργου έχουν δημιουργήσει τον μηχανισμό αυτόν, τις τεχνικές προδιαγραφές του οποίου συμφωνήθηκε να δώσουν στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση