GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Μάριος Πρίαμος βγήκε έξω, είδε ότι ο Ντάνος είναι αγαπητός και τον έχει από κοντά»

Η επιστροφή του Μάριου Ιωαννίδη στην παραλία του Survivor έχει προκαλέσει ερωτηματικά, καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως με ...


Η επιστροφή του Μάριου Ιωαννίδη στην παραλία του Survivor έχει προκαλέσει ερωτηματικά, καθώς πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, δεν γίνεται μέσα σε δύο εβδομάδες να μπορεί να αγωνίζεται τόσο σκληρά.

Ο Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, ομάδα στην οποία έπαιζε μπάλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άφησε αιχμές κατά της παραγωγής του Survivor.

«Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει», είπε χθες μιλώντας στο Μακεδονία TV.

«Είμαι λίγο αντίθετος που επέστρεψε στο Survivor. Δυστυχώς πιστεύω ότι ήταν σχέδιο. Βγήκε έξω 15 μέρες, έφαγε, ήπιε, είχε επικοινωνία και πήρε μια ιδέα για το τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα» αναφέρει στην Espresso.

«Βλέπω ότι έχει καλή σχέση με το Γιώργο. Είδε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αγαπητός και είπε να βρίσκεται κοντά του, αλλά και με όποιους έχει φιλική σχέση στο παιχνίδι πιστεύω θα τους ενημερώσει» σημείωσε.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση