GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Η έννοια ψεύτης έχει ονοματεπώνυμο, Αλέξης Τσίπρας

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά με αφορμή τ...


Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, αυτή τη φορά με αφορμή τα όσα ανέφεραν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου για τα όσα είπε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας.

“Αυτοί που εξελέγησαν με υποσχέσεις για παροχές 12 δις και τελικά φόρτωσαν τους πολίτες βάρη 12,5 δις.

Αυτοί που εξελέγησαν με συνθήματα εναντίον της λιτότητας και τελικά επέβαλαν 8 φορές μεγαλύτερη από όση τους είχε ζητηθεί.

Αυτοί που φώναζαν "go back κυρία Μέρκελ" και τώρα τρέχουν από πίσω της.

Αυτοί που πολεμούσαν όλες τις ιδιωτικοποιήσεις και τώρα θα πουλούσαν μέχρι ... και τη μάνα τους για να κάτσουν λίγο ακόμα στην καρέκλα.

Αυτοί που μιλούσαν για σεισάχθεια και τώρα κάνουν 1.000 κατασχέσεις την ημέρα.

Αυτοί που κάθε βράδυ προκαλούν τη χλεύη των πολιτών όταν βλέπουν στα διάφορα βίντεο τι έλεγαν παλαιότερα και τι κάνουν σήμερα έχουν το θράσος να μιλάνε για ψεύτες”, σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, και καταλήγει:

“Τους προσγειώνουμε στην πραγματικότητα από την οποία έχουν πλήρως αποκοπεί: Η έννοια ψεύτης έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας”.

3 σχόλια

  1. Τώρα αρχίζει η ΔΊΚΗ....

    Έχω δυο κατηγορούμενους ο έναν είναι ψεύτης [ομολόγησε ως ελαφρυντικό ότι είχε αυταπάτες]....

    Ο άλλος είναι κλέφτης αυτός δεν ομολόγησε.. ΆΛΛΑ κατηγορεί τον ψεύτη ότι τα χρήματα του χρηματιστηρίου, τον ολυμπιακών αγώνων, το κομμάτων, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ που έφτιαχναν{μεγάλε/ους δημοσιογράφους και τηλεπερσόνες αλλά και αρχηγούς κομμάτων} χρήματα από ΜΙΖΕΣ ,Siemens , εργολάβους που έφτιαχναν {έργα} από χρήματα του κράτους, άλλοι που έπαιρναν χρήματα κρατικά και έφευγαν για την Ρουμανία, Βουλγαρία και άφηναν χρέη και κουφάρια εδώ, το PSI ασφαλιστικών ταμείον, το κούρεμα ΜΌΝΟ Ελλήνων μικρο ομολογιούχων, αυτοί που ψηφίσαν νόμο για ελεύθερες εργασιακές σχέσεις, αυτοί που κατάργησαν τα δημόσια ΕΠΑΛ που θα μαθαίνανε τα παιδιά μια τέχνη ώστε να έλθει η ανάπτυξη ΑΛΛΑ εγκαινίαζαν οι υπουργοί τους τα ιδιωτικά ΙΚΕ ΞΥΝΗ και sia..ΞΕΡΩ ήθελαν όλοι Έλληνες να φοιτήσουν στο Χάρβαρντ στο Στάνφορντ..κάτι σαν τα Ιδιωτικά ΙΕΚ...

    {ΤΥΧΑΊΑ Π.Χ πόσοι λέτε υπάρχουν ως μεγάλοσυνταξιούχοι, Η ακόμα δημόσιοι υπάλληλοι με το επώνυμο Π.Χ Κεφαλογιάννη;;;;πόσοι λέτε είναι διορισμένοι η μεγάλο συνταξιούχοι από το ίδιο σπίτι; υιός, κόρη, γαμπρός, ανιψιός , γυναίκα, εγγόνια , κουμπάροι;;} ΠΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ δεν τους έχει στείλει στην Αλάσκα να κάνουν έρευνες για την σκοτεινή ύλη...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ!!!!


    Ανάπτυξη λοιπόν επάνω σε τι υποδομές.. Με ποιους χάρτες; με ποιους δρόμους; με ποιες
    νομοθετικές εξασφαλίσεις; σε πιο χρόνο για μια δικαστική απόφαση; με πόσες υπογραφές και χαρτομάνι ανοίγω ένα κουρείο;; υπάρχουν ακόμα ένα δισεκατομμύριο τέτοια παραδείγματα..... Αυτά ΔΕΝ είναι του ΨΕΎΤΗ κατορθώματα, αλλά του ΚΛΕΦΤΗ...

    Ο κλέφτης ως γνωστών την ξέρει καλά την δουλειά.. σου λέει τώρα για όλα φταίει το ΔΙΚΌ μου κακό δημόσιο τι κάνω;;..Στοχεύω στα χρήματα που θα δοθούν από την Ε.Ε θα τα δώσω στους μπροστινούς μου {στην τσέπη μου δηλαδή} ώστε να γίνουν ιδιωτικές επένδυσης.. => ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΙΚΕ..

    ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΛΟΙΠΏΝ ...ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΌΓΗΣΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ....Η ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΉ ΠΟΥ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΕΔΏ ΆΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΆ ΚΑΙ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΚΌΜΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ..

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ [ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΌΜΕΝΟΙ }...ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΣΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΆ {ΖΩΉ ΚΑΙ ΚΌΤΑ}..

    ΣΥΓΝΏΜΗ ΞΈΧΑΣΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ...ΕΓΏ ΒΑΙΒΕΑ ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΟΛΆΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ..ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΩ ..

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίτλος: Απόφαση... σταθμός: Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης! (Süddeutze Zeitung)



    Και όμως ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!

    ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ Της Απάτης!

    1. Το Ελληνικό Δημόσιο (Προξενίο Μονάχου, Υπ. Παιδείας και Εξωτερικών της ... "Ελλαδος") ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΧΡΉΜΑΤΑ!

    2. Ο κάθε Υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος είχαν μερτικό στο ... Κλέψιμο! (Πλαστές Υπερωρίες, πλαστοί και εικονικοί ... μαθητές -κάθε χρόνο σχεδόν ... 250 με 300!!- εικονικοί .... εκπαιδευτικοί! Πλαστά και αναβαθμισμένα προς τα πάνω ενοικιαστήρια κτηριακών συγκροτημάτων!)!

    3. Για το σημείο 2. Ρωτήστε α) Διαμαντοπούλου β) Γεώργιο Παπανδρέου/Τζέφρη γ) Όλους Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. π.χ. ρωτήστε τον Γιώργο Καλλό και Αυτόν που ... πήδηξε από το ... μπαλκόνι/Πολιτισμού!!! δ) Ευθυμίου, Λοβέρδος και και και τον ... Αρσένη!!!

    4. Για την Βαυαρεία (Ελληνικά Σχολεία) το Υπουργείο Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος Αλληλοσκονοτωτουσαν ΔΙΟΤΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 4 (τέσσερα) εκατομμύρια Ευραιωπουλάκια σε βάρους της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του μέλλοντος του Ελληνισμού στο Εξωτερικό!

    5. Σαυτό το πασίγνωστο πανηγύρι της Απάτης σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του Εξωτερικού και Ιδιαίτερα στην Βαυαρία είταν εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ άρα και των ανάλογων της Ελλάδος!!! Συγκεκριμένα στην Βαυαρία ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ/ όλο το πολιτικό φάσμα (Παράγκες πεινασμένων και στερημένων γκασταρβειτερ) και Κινήσεων από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά κ. Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα ΕΊΧΑΝΕ ΓΝΩΣΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ!!! Μάλιστα στο Ταγκό της Οικονιμικής Απάτης εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας Βαυαρίας είχαν μέρος και ... Γερμανοί κ. Γερμανοί μη .... Χριστιανικού Θρησκεύματος -όχι όμως ... μουσουλμάνοι!!- Ο Νοών Νοήτο!!!!

    6. Όλοι οι Νομικοί Πληρεξούσιοι του Ελληνικού Κράτους ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!!! Δεν είναι αυτό σύμπτωση!

    7. Αυτά ΌΛΑ ΤΑ ΆΝΩ μπορούν να Σας τα επιβεβαίωση και η Δοξασμένη Ανθελληνική Κ.Υ.Π. Διότι Αυτή κρατά την Διαδικασία της Ανθελληνικής Απάτης που γίνεται σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας, για λογαριασμό του Κράτους Αποικία!

    Τα υπόλοιπα τα θέλετε... στραγγάλια;;


    1. Συμπλ. Γιατί "Δικάστικαν" τα ... Υποβρύχια που ... γέρνουν στο .... Μόναχο;; Έχει το Μόναχο θάλασσα ή Ναυπηγεία;;; Έχει όμως Τζατζικοκατσικοκλέφτες με ταβέρνες ως μανδύα!! Ρωτήστε τον ... Ελευσινιώτη!!!!;;;;!!!

    2. Συμπλ. Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτου γίνει Πρωθυπουργός γνώριζε Άριστα την Απάτη Της Ελληνικής Πολιτείας στο Μόναχο/Βαυαρίας! Άρα Είναι Μέτοχος! Η Σιωπή Είναι Συμμετοχή!!!!

    3. Συμπλ. Για την ενημέρωση σας: Στα Ελληνικά Σχολεία στην Βαυαρία οι Γερμανοί πληρώνουν α) 100% τον μισθό των Ελλήνων Εκπαιδευτικών ως να είναι Γερμανοί εκπαιδευτικοί! Τα χρήματα μισθούς τα παίρνουν δια μέσου Προξενίου!!! Γιατί άραγε; Για να υπάρχει ο κρατικός Ελληνικός έλεγχος της Απάτης που κάνουν Δεκαετίες! β) Στην Βαυαρία όλες οι Ελληνικές Σχολικές Εγκαταστάσεις καλύπτωνται οικονομικά από τους Γερμανούς κατά ... 80% (νοίκια, ΌΛΑ ΤΑ έξοδα λειτουργίας του σχολικού κτηρίου)!!!

    4. Συμπλ. Γιατί άραγε "κόλλησε" η υπόθεση ανέργεσεις ιδιόκτητου Σχολικού κτηρίου στο Μόναχο; Απάντηση: Όχι για τάχατες "οικονομικές" δυσκολίες του Κράτους Αποικία, ΑΛΛΆ τσακώνονται οι ρουσφετορουφιάνοι πεινασμένοι γκασταρβειτερ όλων των πολιτικών αποχρώσεων ποιος θα κρατά καλά και γερά την κουτάλα της μελλοντικής ποιο μεγάλης Απάτης έχοντας έχωντας ως κάλυμμα την ελληνική παιδεία των Έλληνοπαίδων!!! Κοιτάξτε μόνο τα χρονικά στοιχεία (αγορά σχεδόν τζάμπα του οικοπέδου) διαδικασιών μέχρι σήμερα! Αλλά το μόνο εύκολο και ανέξοδο είναι να τα ρίχνουν όλα στους ... "κακούς" Γερμανούς! Στο Μόναχο από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά και Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα (τί ξέρουν και τί γνωρίζουν τα κόματα τους στην Ελλάδα;;;) τους Ενώνει η Απάτη και το κλέψιμο χρημάτων που συνεπάγεται το κλέψιμο του μέλλοντος του Ελληνισμού Σαυτό το Σημείο της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόφαση Σταθμός: ΟΔΓ δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης! (Süddeutze Zeitung)

    «..από το 1996*. Η σύμβαση εργασίας του προσαρμοζόταν στις συλλογικές συμβάσεις που ισχύουν στα ομόσπονδα γερμανικά κρατίδια και ο μισθός του έφθανε τα 3.900**..


    Η Αλήθεια

    1. Το Πρ. Μονάχου, Υπ. Π. και ΥΠΕΞ της "Ελλαδος" ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΧΡΉΜΑΤΑ!

    2. Ο κάθε Υπ. Π. και Εξ. της Ελλάδος είχαν μερτικό στο Κλέψιμο! (Πλαστές Υπερωρίες, πλαστοί και εικονικοί μαθητές -κάθε χρόνο σχεδόν 250 με 300!- εικονικοί εκπαιδευτικοί! Πλαστά και αναβαθμισμένα προς τα πάνω ενοικιαστήρια κτηριακών συγκροτημάτων)!

    3. Για το σημείο 2. Ρωτήστε α) Διαμαντοπούλου β) Γεώργιο Παπανδρέου/Τζέφρη γ) Όλους Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. π.χ. ρωτήστε τον Γιώργο Καλλό και Αυτόν που πήδηξε από το μπαλκόνι/Πολιτισμού! δ) Ευθυμίου, Λοβέρδος και και και τον .. Αρσένη!

    4. Στην Βαυαρία (Ελ. Σχολεία) το Υπ. Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος Αλληλοσκονοτωτουσαν ΔΙΟΤΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 4 εκτμ. Ε. σε βάρους της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του μέλλοντος του Ελληνισμού στο Εξωτερικό!

    5. Σαυτό το πανηγύρι της Απάτης σε βάρος της Ελ. Παιδείας των Έλληνοπαίδων στην Βαυαρία είταν εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛ. ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΓ άρα και των ανάλογων της Ελλάδος! Συγκεκριμένα στην Βαυαρία ΌΛΑ ΤΑ ΕΛ. ΚΌΜΜΑΤΑ/ όλο το πολιτικό φάσμα (Παράγκες πεινασμένων και στερημένων γκασταρβειτερ) και Κινήσεων από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά κ. Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα ΕΊΤΑΝ ΓΝΩΣΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ! Μάλιστα στο Ταγκό της Απάτης εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας Βαυαρίας είχαν μέρος και Γερμανοί μη Χρισ.Θρησ. -όχι όμως ..μουσουλμάνοι!- Ο Νοών Νοήτο!

    6. Όλοι οι Νομικοί Πληρεξούσιοι του Ελ. Κράτους ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ! Δεν είναι αυτό σύμπτωση!

    7. Αυτά ΌΛΑ ΤΑ ΆΝΩ μπορούν να Σας τα επιβεβαίωση και η Κ.Υ.Πάρα. Διότι Αυτή κρατά την Διαδικασία της Απάτης σε βάρος της Ελ. Παιδείας, για λογαριασμό του Κράτους Αποικία!


    1. Συμ. Γιατί "Δικάστικαν" τα Υποβρύχια που γέρνουν στο Μόναχο; Έχει το Μόναχο θάλασσα ή Ναυπηγεία; Έχει όμως Τζατζικοκατσικοκλέφτες με ταβέρνες ως μανδύα!! Ρωτήστε τον Ελευσινιώτη!;;!

    2. Συμ. Ο Α. Τ. πρώτου γίνει Πρωθ. γνώριζε την Απάτη Της Ελ. Πολιτείας στο Μόναχο! Άρα Είναι Μέτοχος! Η Σιωπή Είναι Συμμετοχή!

    3. Συμ. Για την ενημέρωση σας: Στα Ελ. Σχολεία στην Βαυαρία οι Γερμανοί πληρώνουν α) 100% τον μισθό των Ελ. Εκπαιδευτικών ως να είναι Γερμανοί εκπαιδευτικοί! Τα χρήματα μισθούς τα παίρνουν δια μέσου Προξενίου! Γιατί άραγε; Για να υπάρχει ο κρατικός Ελληνικός έλεγχος της Απάτης που κάνουν Δεκαετίες! β) Στην Βαυαρία όλες οι Ελ. Σχολ. Εγκαταστάσεις καλύπτωνται οικονομικά από τους Γερμανούς κατά 80% (νοίκια, ΌΛΑ ΤΑ έξοδα λειτουργίας του σχολικού κτηρίου)!

    4. Συμ. Γιατί άραγε "κόλλησε" η υπόθεση ανέργεσεις ιδιόκτητου Σχολ. Κτηρίου στο Μόναχο; Απάντηση: Όχι για τάχατες "οικονομικές" δυσκολίες του Κράτους Αποικία, ΑΛΛΆ τσακώνονται οι ρουσφετορουφιάνοι πεινασμένοι γκασταρβειτερ όλων των πολιτικών αποχρώσεων και των εκκλησιαστικών παραγόντων ποιος θα κρατά καλά και γερά την κουτάλα της μελλοντικής ποιο μεγάλης Απάτης έχωντας ως κάλυμμα την ελληνική παιδεία των Έλληνοπαίδων! Κοιτάξτε μόνο τα χρονικά στοιχεία (αγορά σχεδόν τζάμπα του οικοπέδου) διαδικασιών μέχρι σήμερα! Αλλά το μόνο εύκολο και ανέξοδο είναι να τα ρίχνουν όλα στους "κακούς" Γερμανούς! Στο Μόναχο από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά και Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα (τί ξέρουν και τί γνωρίζουν τα κόματα τους στην Ελλάδα;) τους Ενώνει η Απάτη και το κλέψιμο χρημάτων που συνεπάγεται το κλέψιμο του μέλλοντος του Ελληνισμού Σαυτό το Σημείο της Ευρώπης!


    * Παραπέμπουμε στο ένα από τα "Ευαγγέλια"το έτος 97/98 τίτλο: "Το Σχολείο της Ακτινοβολίας η κλίκα των Σάπιων Συμφερόντων και η Προβοκάτσια της κατάληψης του Ελληνικού Προξενίου Μονάχου" [κάποια Πολιτική Επιστημονική Ομάδα Σημείου]. Αυτό το Τρίπτυχο το έχουν οι Κ.Υ. (υπουργεία κ.α.!) και κόμματα! Περασμένο με τον κωδικό "Κιτρινισμένα γράμματα!"!

    ** Το 3900 είναι ο βασικός ανάλογα τα χρόνια υπηρεσίας, χωρίς Υπερωρίες και διάφορα άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση