GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Λασκαρίδης: "Ναι στην απλή αναλογική στις δημοτικές εκλογές"

Δημόσια παρέμβαση για τις επικείμενες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα των δημοτικών εκλογών, πραγματοποιεί ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Κ...

Δημόσια παρέμβαση για τις επικείμενες αλλαγές στο εκλογικό σύστημα των δημοτικών εκλογών, πραγματοποιεί ο επικεφαλής της παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, με άρθρο του την  Μ. Τρίτη στη σελίδα 11 της  «Εφημερίδας των Συντακτών».

Στο άρθρο αυτό, αναφέρεται και ειδικά στα ζητήματα της Καλλιθέας και στην κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, επισημαίνοντας ότι «η παράταξη της πλειοψηφίας αντί για το 21,8% των εδρών (δηλ. 9 στις 41 συνολικά) κατέχει το 61% αυτών. Είκοσι πέντε στις σαράντα μία! Κι υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουμε ακούσει ποτέ τη φωνή τους αφού συγκυριακά βρέθηκαν στα έδρανα!»
Παράλληλα, επισημαίνει: «Η περίοδος της μονοκρατορίας του δημάρχου και ειδικά με μοντέλα χαμηλής αισθητικής και παντελούς έλλειψης κοινωνικής πολιτικής, όπως αυτά που θέτει η σημερινή πλειοψηφία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (ΚΕΔΕ) με προμετωπίδα τον πρόεδρό της, δήμαρχο Αμαρουσίου, απαιτείται να περάσει και θα περάσει στην ιστορία.

Με τον δήμαρχο «πρώτο μεταξύ ίσων» στο Δημοτικό Συμβούλιο, οικοδομείται μια νέα κοινωνική συμμαχία στην Αυτοδιοίκηση που θα έχει τον πολίτη στο επίκεντρο των αποφάσεων που τον αφορούν. Για να ξεχάσουμε, επιτέλους, το μοντέλο του δημάρχου-«Καλοχαιρέτα» που θα μας αντικαταστήσει μόνο τον παλαιό κάδο σκουπιδιών κάτω από το σπίτι μας και να πάμε στον δήμαρχο που θα οραματιστεί και θα υλοποιήσει τις βαθιές δομές που έχει ανάγκη σήμερα η κοινωνία: Δωρεάν φροντιστήριο για τους μαθητές, κοινωνικό εστιατόριο, παιδικούς σταθμούς για όλους, κέντρα αστέγων και φροντίδας ΑΜΕΑ» Και καταλήγει, διαβεβαιώνοντας ότι «στην Καλλιθέα, τουλάχιστον, είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την αλλαγή!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση