GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΩΣ ο Τσίπρας ξέχασε το... «Κάτσε καλά, Γεράσιμε!»

AΠΟ ΤΟ ...ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΣΗΜΕΡΑ>> Ο Γεράσιμος Αρσένης ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλ...

AΠΟ ΤΟ ...ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ ΣΗΜΕΡΑ>>
Ο Γεράσιμος Αρσένης ήταν ένας άνθρωπος ξεχωριστός για την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά και για το ήθος και τη σοβαρότητά του, υπογράμμισε σε μήνυμά του που διαβάστηκε στο πολιτικό μνημόσυνο του αείμνηστου πολιτικού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, που προσέθεσε ότι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της διαδρομής του Γερ. Αρσένη ήταν ότι δεν δίστασε να εγκαταλείψει τις θέσεις εξουσίας, θέσεις με ιδιαίτερη πολιτική δύναμη και επιρροή, όταν διαπίστωσε ότι η πορεία των πραγμάτων στη χώρα, τον οδηγούσε σε σύγκρουση με τις αρχές του.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

2 σχόλια

  1. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Του Χατζηνικολάου με Τον Alex Tsipra 25/4/2017


    Καλέ Ρέ Αλέξη ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ με αυτά που λές;;

    Που και σε ποιούς θεωρείς ότι μιλάς; Στο 15μελές συμβούλιο σε κάποιον τεκέ;;;

    Είσαι απλά κοινώς ψεύτης όμοιως και ταυτόσημος με τους προηγούμενους κόπρους!

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΆ! ΑΛΛΆ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ! ΟΥΣΤ!!!



    1. Υ.Γ. Το Είπες Ρε μόλις ξεκάθαρα χωρίς να το καταλάβεις! Η Χώρα θα γίνει Οίκος Ανοχής! Ο Ελληνικός Λαός ... τον βλέπουμε σε εργασιακό ρόλο .... Τσατσά!!!!!!


    2. Υ.Γ. Και Επειδή με την ηλίθεια σύγκριση Δυνοπάθησε η Ελευσίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα ο Πανελευσινιακός Του Αφιερώνουμε Του ... Κυρίου Το:

    Τα Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Χαμογελούν Ποτέ Είναι Πικραμένα Κρίνα ΣΑΝ ΤΟ ΔΆΚΡΥ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ!!!!! ΤΑ Παιδιά Στην Ελευσίνα Δεν Γελούν Σαν Τα Παιδιά Περιμένουνε Και Εκείνα Άνοιξη και Πασχαλιά!!!!!!!

    ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    Στ’ αργαλειά και στο καρνάγιο
    Ονειρα Εγώ κι Εσύ,
    και μας δίνει το κουράγιο
    των φιλιών μας το Κρασί.

    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δε χαμογελούν ποτέ,
    είναι πικραμένα κρίνα
    σαν το δάκρυ σου, Χριστέ.
    Τα Παιδιά στην Ελευσίνα
    δεν γελούν σαν τα Παιδιά,
    περιμένουνε κι εκείνα
    Ανοιξη και Πασχαλιά.

    Καίν’ οι μαύρες τσιμινιέρες
    όνειρα του καθενός,
    νύχτες οι δικές μας μέρες
    κι η Αγάπη μας Καημός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αρχίζει η ΔΊΚΗ....

    Έχω δυο κατηγορούμενους ο έναν είναι ψεύτης [ομολόγησε ως ελαφρυντικό ότι είχε αυταπάτες]....

    Ο άλλος είναι κλέφτης αυτός δεν ομολόγησε.. ΆΛΛΑ κατηγορεί τον ψεύτη ότι τα χρήματα του χρηματιστηρίου, τον ολυμπιακών αγώνων, το κομμάτων, τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ που έφτιαχναν{μεγάλε/ους δημοσιογράφους και τηλεπερσόνες αλλά και αρχηγούς κομμάτων} χρήματα από ΜΙΖΕΣ ,Siemens , εργολάβους που έφτιαχναν {έργα} από χρήματα του κράτους, άλλοι που έπαιρναν χρήματα κρατικά και έφευγαν για την Ρουμανία, Βουλγαρία και άφηναν χρέη και κουφάρια εδώ, το PSI ασφαλιστικών ταμείον, το κούρεμα ΜΌΝΟ Ελλήνων μικρο ομολογιούχων, αυτοί που ψηφίσαν νόμο για ελεύθερες εργασιακές σχέσεις, αυτοί που κατάργησαν τα δημόσια ΕΠΑΛ που θα μαθαίνανε τα παιδιά μια τέχνη ώστε να έλθει η ανάπτυξη ΑΛΛΑ εγκαινίαζαν οι υπουργοί τους τα ιδιωτικά ΙΚΕ ΞΥΝΗ και sia..ΞΕΡΩ ήθελαν όλοι Έλληνες να φοιτήσουν στο Χάρβαρντ στο Στάνφορντ..κάτι σαν τα Ιδιωτικά ΙΕΚ...

    {ΤΥΧΑΊΑ Π.Χ πόσοι λέτε υπάρχουν ως μεγάλοσυνταξιούχοι, Η ακόμα δημόσιοι υπάλληλοι με το επώνυμο Π.Χ Κεφαλογιάννη;;;;πόσοι λέτε είναι διορισμένοι η μεγάλο συνταξιούχοι από το ίδιο σπίτι; υιός, κόρη, γαμπρός, ανιψιός , γυναίκα, εγγόνια , κουμπάροι;;} ΠΟΥ Ο ΨΕΥΤΗΣ δεν τους έχει στείλει στην Αλάσκα να κάνουν έρευνες για την σκοτεινή ύλη...ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΕΥΤΗΣ!!!!


    Ανάπτυξη λοιπόν επάνω σε τι υποδομές.. Με ποιους χάρτες; με ποιους δρόμους; με ποιες
    νομοθετικές εξασφαλίσεις; σε πιο χρόνο για μια δικαστική απόφαση; με πόσες υπογραφές και χαρτομάνι ανοίγω ένα κουρείο;; υπάρχουν ακόμα ένα δισεκατομμύριο τέτοια παραδείγματα..... Αυτά ΔΕΝ είναι του ΨΕΎΤΗ κατορθώματα, αλλά του ΚΛΕΦΤΗ...

    Ο κλέφτης ως γνωστών την ξέρει καλά την δουλειά.. σου λέει τώρα για όλα φταίει το ΔΙΚΌ μου κακό δημόσιο τι κάνω;;..Στοχεύω στα χρήματα που θα δοθούν από την Ε.Ε θα τα δώσω στους μπροστινούς μου {στην τσέπη μου δηλαδή} ώστε να γίνουν ιδιωτικές επένδυσης.. => ΚΆΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΙΚΕ..

    ΔΙΑΛΈΞΕΤΕ ΛΟΙΠΏΝ ...ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΟΜΟΛΌΓΗΣΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ....Η ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΉ ΠΟΥ ΣΕ ΈΦΕΡΕ ΕΔΏ ΆΛΛΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΆ ΚΑΙ ΤΟ ΔΆΧΤΥΛΟ ΑΚΌΜΑ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΆ..

    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΌΜΕΝΟΙ ...ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΣΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΠΌ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΊΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΆ {ΖΩΉ ΚΑΙ ΚΌΤΑ}..

    ΣΥΓΝΏΜΗ ΞΈΧΑΣΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΤΡΙΣ ΔΟΛΆΡΙΑ...ΕΓΏ ΒΑΙΒΕΑ ΈΧΩ ΚΆΤΙ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΟΛΆΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ..ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΈΩ..

    Μπορώ να σας πω για τα πυρηνικά σιλό..για την υπερ-θρυαλλίδα, για super-θρυαλλίδα ,για ανάπτυξη του νέου οπλισμού MC4700, fuzing, και το σύστημα βολής στο W76-1 / Mk4A, για τα ρώσικα σιλό ICBM ,..

    Περίπου 890 κεφαλές βαλλιστικών πυραύλων φέρουν αμερικάνικα υποβρύχια με (506 W76-1 / Mk4A και 384 W88 / Mk5)...

    Αν υποθέσουμε ότι οι 506 έχουν αναπτυχθεί W76-1s είναι εξοπλισμένα με το σούπερ-θρυαλλίδα και χρησιμοποιηθούν εναντίον των ρωσικών ICBMs σιλό που βασίζονται, ουσιαστικά όλα τα 136 ρωσικά ICBMs σιλό θα μπορούσαν να εξαλειφθούν από αυτή την επίθεση σε κάθε σιλό με δύο W76-1 κεφαλές, σε ένα σύνολο 272 κεφαλές ΠΟΣΆ ΣΙΛΌ;;

    Για την Ρωσία ότι έχει λιγότερο από το μισό χρόνο προειδοποίησης πυρηνικού πόλεμου από της Ηνωμένες Πολιτείες....Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν περίπου 30 λεπτά, η Ρωσία 15 λεπτά ή και λιγότερο.. ΔΗΛΑΔΗ μέχρι να πάρει χαμπάρι η Ρωσία οι Αμερικανικοί πύραυλοι θα έχουν ανατίναξη μέσα στα σιλό όλους της τους πυρηνικούς πυραύλους...ΑΠΛΟΣ ΈΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ -ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΟΥΣ -ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΓΚΕΣ....ΆΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΈΩ...ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ ...{ΡΕΕΕΕ}

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση