GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη μέσα από το νοσοκομείο: Τι λένε οι γιατροί

Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες δημοσίευσε η πρώην πάικτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη, στον ...


Φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες δημοσίευσε η πρώην πάικτρια του Survivor, Σόφη Πασχάλη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αν και δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο εισήχθη στο νοσοκομείο, δήλωσε σίγουρη ότι θα βγει αλώβητη και πιο δυνατή από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της συμμετοχής της στο Surivor.

Το ιατρικό κέντρο που νοσηλεύτηκε εξέδωσε επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της.

«Η κυρία Σόφη Πασχάλη προσήλθε στο Mediterraneo Hospital εκτάκτως και υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση του ανωτέρου γαστρεντερικού, κατόπιν έντονων ενοχλήσεων που είχε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση της ενδοσκόπησης, της εδόθη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσει επί μακρόν. Βρισκόμαστε στο πλευρό της για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση