GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσαπλιάδες...

Maria Kiriakidoy   Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είδε μπροστά του τον Μάκη Μπαλαούρα, το...

Maria Kiriakidoy 
Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, όταν είδε μπροστά του τον Μάκη Μπαλαούρα, του είπε γελώντας : «Μπαλαούρα, να δώσεις τα λεφτά πίσω γρήγορα. Εσύ φταίς που χρεοκόπησε η χώρα».
Δεν υπάρχει πια λέξη να περιγράψει αυτό το είδος των πολιτικών. Δεν υπάρχει λέξη που δεν την έχουμε αναφέρει. Δεν υπάρχει καμία αίσθηση ντροπής μέσα τους. Καμία αξιοπρέπεια. Ίχνος τσίπας. Η συναισθηματική τους ευφυΐα είναι ανύπαρκτη. Το μόνο που τους περισσεύει είναι το θράσος και η διάθεσή τους να μας περιγελούν με ειρωνικές ατάκες πεζοδρομίου και αλητείας.
Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είναι κανείς ''κύριος'' και ''κυρία''. Δεν έχουν αυτοσεβασμό γι'αυτό δεν σέβονται και κανεναν μας. Τα μόνα που ποθούν είναι η εξουσία και ό,τι αυτή τους προσφέρει : χρήματα, πολυτέλεια, ταξίδια κ,λπ.
Είναι αδίστακτοι κατσαπλιάδες. Και δεν φοβούνται να το φωνάξουν δυνατά. Δεν τους αγγίζει κανείς αρνητικός χαρακτηρισμός.
Μια Τούρκικη παροιμία λέει ''όποιος δεν έχει ντροπή, έχει συμφέρον''. Θα μπορούσε να είναι το σύνθημά τους.
(Συγχύστηκα νυχτιάτικα πάλι )

3 σχόλια

  1. Αυτοι Είναι η ...Εξουσία Ανέκαθεν στην Χώρα μας! Έτσι Είναι η Φύση των Λεκέδων σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Έχουν εξασφαλίσει το μελλωμν τους οι Λακεδες, Αλεξιδες Κυριακουλιδες και οι άλλοι κοπροι! Είναι εξασφαλισμένοι Ελεου των Αποικιοκρατών!

    Τέτοια Ανοχή .... Πεζερισα!

    Οι Ιάπωνες έχουν κάποιο φιλότιμο και κανουν Χαρακίρι, ο Ιούδας έδωσε πίσω τα Αργύρια και Αυτοκρεμαστικε! Εσείς τι Σκατά είσαστε; Εξωγήινοι; Για να ξέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοι Είναι η ...Εξουσία Ανέκαθεν στην Χώρα μας! Έτσι Είναι η Φύση των Λεκέδων-Λακεδων σε μια Αποικιοκρατουμενη Χώρα! Έχουν εξασφαλίσει το μέλλων τους οι Λακεδες, Αλεξιδες Κυριακουλιδες και οι άλλοι κοπροι! Είναι εξασφαλισμένοι Ελεου των Αποικιοκρατών!

    Τέτοια Ανοχή .... Πεζερισα!

    Οι Ιάπωνες έχουν κάποιο φιλότιμο και κανουν Χαρακίρι, ο Ιούδας έδωσε πίσω τα Αργύρια και Αυτοκρεμαστικε! Εσείς τι Σκατά είσαστε; Εξωγήινοι; Για να ξέρουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρούμε καλοπροαίρετη την προσπάθεια σου για ... Εξαγωγή Συμπερασμάτων! Αλλά Άστοχη και Ανούσια! Διότι τόσο εσείς όσο και άλλοι διάφοροι (θεωρούμε εξ αρχής ολους καλοπροαίρετος, αλλά τους ελέγχουμε με την Διαφορικη Αφαιρετική Λογική) αναμασατε της Επικεφαλίδες Των Πολιτικών Επιστημονικών Ολοκληρωμένων Στρατηγικών Αναλύσεων ΜΑΣ! Και το βλέπουμε αυτό το αναμασημα των Επικεφαλίδων στο οτι Δεν Κανει Κανεις Παραδοχή το Πραγματικό το Αληθινό Ζητούμενο της Υπόστασης του Ελληνικού Κράτους!
    Περιγράφεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ! ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!

    Και κρυβωσασται ΟΛΟΙ ΣΑΣ μέσα σε Αφηρημένους Αριθμους, Αφηρημένα Νούμερα που όλα προέρχονται από εικονικές μεταβλητές, για να Δικαιολογείται στο Διενεκες την .. Ύπαρξη Σας! Στην ουσία Πασχεται από Μια Αφηρημένη Αδιαφορία! Αυτό Είναι μια Μορφή Αρρώστιας τόσο σε Κοινωνικό (Σύνολο) όσο και σε Ατομικό Επίπεδο, την οποία Σας Έχουν Συνειδητά και Ασυνείδητα Επιβάλλει το Καπιταλιστικό Απάνθρωπο ΠολιτικοΟικονομικό Σύστημα!!!

    Φιλέ μου, τόσο Εσύ όσο και Άλλοι .... Φοβάστε !!!😎

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση