GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ιδεοληπτικοί υπουργοί βλάπτουν την υγεία των πολιτών...

Αθανάσιος Γιαννόπουλος   Είναι απορίας άξιον πώς οι νοσηλευόμενοι στα περιφερειακά νοσοκομεία διακομίζονται στα πλησίον όμορα νοσοκομεία...

Αθανάσιος Γιαννόπουλος 
Είναι απορίας άξιον πώς οι νοσηλευόμενοι στα περιφερειακά νοσοκομεία διακομίζονται στα πλησίον όμορα νοσοκομεία για να κάνουν μια αξονική τομογραφία άνω κάτω κοιλίας, ΟΜΣΣ, εγκεφάλου, κλπ., εφόσον έχουν ανάγκη, κατόπιν εγκυκλίου – απόφασης του Υπουργείου, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα στα υπάρχοντα διαγνωστικά ιδιωτικά κέντρα της οικίας περιοχής να ολοκληρώσουν τον απεικονιστικό έλεγχο. Πρόσφατα αυτό συνέβη στο Νοσοκομείο ΛΑΜΙΑΣ.
Οι υπεύθυνοι υπουργοί δεν αναλογίζονται το κόστος της διακομιδής, τις εργατοώρες που χάνονται και την ταλαιπωρία των ασθενών αλλά επειδή είναι ιδεοληπτικοί και δαιμονοποιούν τον ιδιωτικό τομέα δεν δίνουν νομοθετικά την δυνατότητα στις διοικήσεις των Ν.Π.Δ.Δ. να υπογράφουν συμβάσεις με τα υπάρχοντα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα ώστε γρήγορα να έχουμε ολοκληρώσει τον διαγνωστικό έλεγχο και μάλιστα με μικρότερο τιμολόγιο και από αυτό του ΕΟΠΥΥ. Για αυτό δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια από την ΤΡΟΪΚΑ…. Αλλά πρέπει να απελευθερωθούν από τις εμμονές που έχουν για τον ιδιωτικό τομέα. Κάποτε πιστεύω θα το καταλάβουν!!!

2 σχόλια

  1. Κύριε μου ! Ως γιατρός που είσται, σας λέμε και δίνουμε μια ιατρική συμβουλή!
    Μην τρέφεται αυταπάτες μην έχεται ψευδαίσθησεις! Αυτοί Είναι Λακέδες των Αποικιοκρατών! Κάντε το Ψυχοδιάγραμμα τους και θα συμφωνήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι ασχολούνται με τον τομέα της υγείας θα πρέπει να έχουν, αδιαλείπτως, κατά νου ότι η άσκηση της ιατρικής είναι λειτούργημα!
    neuroxeirourgos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση