GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗ! Αχυράνθρωπος ή επενδυτής;...

Κατακαημένη Ρούμελη τι σου έμελλε να πάθεις. Κάθε ώρα που περνά βλέπουμε τα στοιχεία που αφορούν τη σχέση των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ και του Ιβάν Σαβ...

Κατακαημένη Ρούμελη τι σου έμελλε να πάθεις.
Κάθε ώρα που περνά βλέπουμε τα στοιχεία που αφορούν τη σχέση των ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ και του Ιβάν Σαββίδη να 'δένουν΄ μεταξύ τους. Ας κάνουμε όμως μία ιστορική αναδρομή για να καταλάβουμε την πορεία των γεγονότων.
Όταν ο Ιβάν Σαββίδης εκδιώχθηκε από τη Ρωσία, ύστερα από τη σύγκρουσή του με το Βλαντιμίρ Πούτιν και το Ντίμτρι Μεντβέντεφ (το θέμα του αεροδρομίου του Ροστόφ) ο κος Σαββίδης έπρεπε να βρει έναν νέο επιχειρηματικό 'παράδεισο'. Δυστυχώς για τους πολίτες αυτής της χώρας, το πολιτικό σύστημα μας έχει καταντήσει παράδεισος για διάττοντες αστέρες της επιχειρηματικότητας.
Ο κος Σαββίδης ξεκίνησε προσκολλώντας στον Αντώνη Σαμαρά. Ο κος Σαμαράς τότε ήθελε έναν επιχειρηματία να τον βοηθήσει, στον προεκλογικό του αγώνα για την Προεδρία της Ν.Δ. Αυτό άλλωστε είναι μία πάγια τακτική των πολιτικών. Να έχουν στήριξη από επιχειρηματικά συμφέροντα. Το deal ήταν απλό.
Ο κος Σαββίδης θα αγόραζε τον ΠΑΟΚ, μία λαοπρόβλητη ομάδα με πολλούς, πιστούς οπαδούς και από την άλλη θα στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά. Αξίζει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 26 Φεβρουαρίου 2013, ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε δημότης της Θέρμης, προαστίου της Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε επίσης πως στο ΦΕΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Ο ομογενής αλλοδαπός Ιβάν Σαββίδη, προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, καθώς προώθησε τη διατήρηση της ελληνικής συνείδησης και του ελληνικού ιδεώδους στον χώρο των ομογενών μας στη Ρωσία και τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συνέβαλε στην ενδυνάμωση της απανταχού ορθοδοξίας και επέδειξε πλούσιο φιλανθρωπικό και πολιτιστικό έργο και ενεργό συμμετοχή και συνδρομή στη ζωή της σύγχρονης Ελλάδας, συντρέχει η προϋπόθεση εφαρμογής της ανωτέρω διάταξης του άρθρου 13 του Ν. 3284/2004.
Με πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, αποφασίζουμε: Πολιτογραφούμε ως Έλληνα υπήκοο τον ομογενή αλλοδαπό ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ του ΙΓΝΑΤΙΟΥ». 
Το γεγονός πως γαμπρός του Ιβάν είναι ο κος Παπαμιμίκος (δεξί χέρι του Αντώνη Σαμαρά) είναι ενδεικτικό των στενών σχέσεων.
Ωστόσο άρχισε κάτι να συμβαίνει. Ο Αλέξης Τσίπρας ερχόταν, εκλογικά, πάνω στο άλογο. Τότε όμως έγινε και η στροφή του Ιβάν Σαββίδη. Ο Σαμαράς θα έφευγε αλλά ο ίδιος χρειαζόταν ακόμα πλάτες πολιτικές. Στο μεταξύ είχε φροντίσει σιγά-σιγά να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ (όπως αναφέραμε),τη Βίλα Ζαρντινίδη, το Μακεδονία Παλλάς και συνέχιζε με τη ΣΟΥΡΩΤΗ και φυσικά τη ΣΕΚΑΠ στη Θράκη, για την οποία σήμερα υπήρξε η ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛική φωτογραφική διάταξη.
O κος Σαββίδης λοιπόν ξεκίνησε τις επαφές με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν βέβαιο πως θα έκανε σύμπραξη με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο κος Καμμένος παράλληλα έπαιξε το ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ Σαββίδη και ΗΠΑ, μιας και η πόρτα της Ρωσίας παραμένει ερμητικά κλειστή.
Τα υπόλοιπα γεγονότα είναι γνωστά. Προσπάθησε το σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ να του δώσει τηλεοπτική άδεια, την οποία λόγω ΣτΕ δεν πήρε και ως δια μαγείας μαθαίνουμε πως αποκτά τον ΠΗΓΑΣΟ και το MEGA. Τώρα οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών πως τα 220 εκατ. ευρώ δάνεια του ΔΟΛ και τα 120 του ΠΗΓΑΣΟΥ, θα χαριστούν μάλλον δεν είναι τυχαίες.
Σκεφτείτε τώρα πως ο Σαββίδης είναι ο μικρομέτοχος του ΟΛΘ, σε σύμπραξη με εταιρεία που στο παρελθόν είχε σχέσεις με λαθρεμπόριο όπλων είναι άλλη ιστορία. Το αν χαρίστηκε ο ΟΛΘ από την κυβέρνηση ΔΕΝ το ξέρουμε. Πάντως ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ έγραφε τις προάλλες πως ” Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το λιμάνι δόθηκε σ΄έναν όμιλο στον οποίο πλην του γνωστού Ιβάν Σαββίδη μετέχει και μια γερμανική εταιρεία με την επωνυμία Deutsche Invest Equity Partners GmbH. Ως εδώ όλα καλά. Η έρευνα όμως για την συγκεκριμένη εταιρεία προκαλεί εκπλήξεις καθώς το μετοχικό κεφάλαιό της είναι μόλις 25.550 ευρώ!"
Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Ποιος από εσάς γνωρίζει ακριβώς που βρήκε τα χρήματα ο Ιβάν Σαββίδης! Ποια ήταν η κύρια επιχειρηματική του δραστηριότητα η οποία του έδωσε (δίνει;) το κεφάλαιο να κινείται τόσο επιθετικά.
Το εμπόριο τσιγάρων. Οφείλουμε πάντως να παραθέσουμε τις πληροφορίες (τις οποίες απλά παραθέτουμε και δεν υιοθετούμε) πως υπάρχει εμπλοκή Σαββίδη και λαθρεμπορίου τσιγάρων.
Όλα δένουν όπως βλέπετε. Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

4 σχόλια

  1. Ρέ Ιβάν! Στην Ελλάδα Ζείς δεν υπάρχει ελπίς! Πρόσεχε τους Αγγλοαμερικανούς θα σε φάνε μπαμπέσικα στην ... ευθεία! Το πλυντήριο (ρούχων) σου τι μάρκα είναι; Μάρκα με ... έκαψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι υπέρ του Σαββίδη η τροπολογία αυτή!!!!!!!

    Η τροπολογία αυτή βγάζει ΛΑΔΙ άλλους που χρωστάνε τα χρήματα που ΚΛΕΨΑΝ και ΚΛΕΒΑΝ "Νόμιμα" από τον Ελληνικό Λαό! Και βρήκαν κάποιο φιλότιμο και ψώνιο πατριώτη ως βιτρίνα! Το τι θα του φορτώνουν μετά ούτε ο Θεός... το ξέρει! Θα πάει σαν το σκυλί σταμπέλι!
    Ούτε μπορείς τι είδους Σκατά είναι Αυτοί!

    Εδώ Έναν Λαό κατάστρεψαν εσένα ...!

    Ιβάν Πρόσεχε μην Σου φορτώσουν και ... Εθνική Προδοσία!!!
    Σαββίδη μπορείς να έχεις λεφτά αλλά δεν έχεις ... μυαλά δίπλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι υπέρ του Σαββίδη η τροπολογία αυτή!!!!!!!

    Η τροπολογία αυτή βγάζει ΛΑΔΙ άλλους που χρωστάνε τα χρήματα που ΚΛΕΨΑΝ και ΚΛΕΒΑΝ "Νόμιμα" από τον Ελληνικό Λαό! Και βρήκαν κάποιο φιλότιμο και ψώνιο πατριώτη ως βιτρίνα! Το τι θα του φορτώνουν μετά ούτε ο Θεός... το ξέρει! Θα πάει σαν το σκυλί σταμπέλι!
    Ούτε μπορείς να φανταστείς τι είδους Σκατά είναι Αυτοί!

    Εδώ Έναν Λαό κατάστρεψαν εσένα ...!

    Ιβάν Πρόσεχε μην Σου φορτώσουν και ... Εθνική Προδοσία!!!
    Σαββίδη μπορείς να έχεις λεφτά αλλά δεν έχεις ... μυαλά δίπλα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν σας γράψω τι Θέλω να πιστεύω θα σας πω ότι ΠΌΤΕ μα ΠΌΤΕ δεν είχα ούτε έχω καμία σχέσει οικονομική με το Ελληνικό δημόσιο, ούτε ο στενός κύκλος της οικογένεια μου {γυναίκα, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια, πρώτοι θείοι ,θείες και ξαδέλφια ούτε οι συχωρεμένοι γονείς μου και της γυναικά μου} ... Ο γιος μου είναι καρδιοχειρουργός στο Τελ Αβίβ , η μια μου κόρη εργάζεται ως ιατρικός ερευνητής βιολόγος στης ΗΠΑ και η άλλη μικρότερη σπουδάζει νομική στο πανεπιστήμιο Αθηνών...

    Εγώ είχα την τύχη να σπουδάσω με υποτροφίες στης ΗΠΑ και να εργαστώ σε μεγάλα πανεπιστήμια..Και λέω ΤΎΧΗ διότι εγώ διάλεγα που; και πότε θα εργαστώ; με πολύ υψηλά χρηματικά ποσά ...και που δεν με πλήρωναν διοτι ήμουν όμορφος η ένα ταλέντο, ταλέντα έχουν όλοι οι άνθρωποι .. όμως αν θα τα παρατήσουν, η κάνουν μια εργασία που δεν την αγαπούν άλλα την βαριούνται και θεωρούν ΕΚΕΊ πέρασα τι να κάνω;...αυτοί οι άνθρωποι θα είναι δυστυχισμένοι ΆΛΛΑ και αντιπαραγωγικοί..Προσωπικά μετά από πτυχίο και μεταπτυχιακά ΚΑΙ την ηλικία μου αγαπώ αυτό που κάνω ,διάβαζα και συνεχίζω να διαβάζω και να ερευνώ..

    Η συγκεκριμένη τροπολογία τώρα του ΣΎΡΙΖΑ... δεν χαρίζει ούτε ευρώ, ούτε καλύπτει κανέναν λαθρέμπορο απλώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να το επικοινωνήσουν στον ΛΑΌ..

    Ένα παράδειγμα: εγώ σαν επενδύτης αγοράζω μια εταιρεία δημόσια, η ιδιωτική με ΔΙΚΆ μου χρήματα ,καθαρά, φορολογημένα κ.τ.λ όμως αυτήν την εταιρεία την είχε ένας πρώην ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ --ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ όπως θέλετε πείτε τους.. μέχρι να την καταστρέψουν κάποιοι την διοικούσαν κάποιοι έβαζαν της υπόγραφες τους ΑΥΤΟΊ έμενα δεν με ενδιαφέρουν ΣΕ ΣΟΒΑΡΌ ΚΡΑΤΟΣ θα πρέπει να ενδιαφέρει την ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ, ΤΟΝ ΣΔΟΕ, η όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του σοβαρού κράτους να βρει αν έφαγαν , αν έκλεψαν, αν έχουν να τους τα πάρουν.. ΕΓΏ ως νέος ιδιοκτήτης που φταίω για της απατεωνιές τους;;....

    Αυτό λέγετε ΑΓΟΡΆ...Π.Χ αν θα πάρετε ΜΙΑ εταιρεία που ο πρώην ιδιοκτήτης του χρωστά 2.000.000 ευρώ δάνειά σε δημόσιο και τράπεζες και του τα έβγαλαν σε πλειστηριασμό για τους Χ.Ψ.Ω λόγο .. Θα έλθει το κράτος να μου πει ως νέος ιδιοκτήτης πλέον να φορτωθώ εκτός το ποσόν την αγορά της εταιρείας που της έκαναν πλειστηριασμό και το χρέος η τα ποινικά αδικήματα του πρώην ιδιοκτήτη;;....

    ΑΥΤΆ είναι δουλεία του ΣΟΒΑΡΌΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...Διότι αν θελουν να πληρώσω της ατασθαλίες του προηγούμενου ιδιοκτήτη θα απαιτήσω να αφαιρεθεί από το ΤΊΜΗΜΑ και εκεί που είναι να δώσω 2.500.000 εκατομμύρια ευρώ θα δώσω τα 2.000.000 εκατομμύρια στα χρέη του προηγούμενου [απατεώνα--κακοδιαχείριστη} και 500.000 χιλιάδες στο δημόσιο η τράπεζα...Στην Ελλάδα χαρίζω σημαίνει να χρωστώ ΕΓΏ 1.000 ΕΥΡΏ και να μου τα κάνει το κράτος 500 ευρώ ..ΑΥΤΆ τα έκαναν οι Σαμαροβενιζελοι για φόρους του Βαρδινογιάννη..

    Uros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση