GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο ΣτΕ

Την ανησυχία της για το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμη επαρκής φύλαξη του κτιρίου του Δικαστηρίου και, ταυτόχρονα, την απογοήτε...


Την ανησυχία της για το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμη επαρκής φύλαξη του κτιρίου του Δικαστηρίου και, ταυτόχρονα, την απογοήτευσή της για την παράλειψη των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας να προβούν σε οποιασδήποτε δήλωση που να αποδοκιμάζει τις ενέργειες αυτές, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών το ΣτΕ, αναφορικά με τη χθεσινή εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο κτίριο του ΣτΕ.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι δικαστικοί λειτουργοί τονίζουν ότι: «οι ενέργειες αυτές είναι πιθανόν να αποτελέσουν προάγγελο ακόμη χειρότερων εγχειρημάτων στο μέλλον απέναντι σε έναν θεσμό ταγμένο να υπηρετεί τον πολίτη».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Με αφορμή την «επίσκεψη» στις 26-4-2017 γνωστού «πολιτιστικού σωματείου» στο Δικαστήριο, τη βιντεοσκόπηση των ενεργειών των μελών του και τη διανομή του σχετικού υλικού στον ηλεκτρονικό τύπο η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας εκφράζει: α) την ανησυχία της για το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλισθεί ακόμη επαρκής φύλαξη του κτιρίου του Δικαστηρίου και β) την απογοήτευσή της για την παράλειψη των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας να προβούν σε οποιασδήποτε δήλωση που να αποδοκιμάζει τις ενέργειες αυτές, οι οποίες είναι πιθανόν να αποτελέσουν προάγγελο ακόμη χειρότερων εγχειρημάτων στο μέλλον απέναντι σε έναν θεσμό ταγμένο να υπηρετεί τον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση