GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Δεκάδες νεκροί από βόμβα σε κομβόι λεωφορείων στη Συρία...

Τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που έγινε κοντά σε κομβόι ...

Τουλάχιστον 39 είναι οι νεκροί και δεκάδες οι τραυματίες από την έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου που έγινε κοντά σε κομβόι λεωφορείων, τα οποία περίμεναν για να εισέλθουν στο Χαλέπι, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Την είδηση της έκρηξης μεταδίδουν τόσο ΜΜΕ που υποστηρίζουν την συριακή κυβέρνηση, όσο και ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους αντάρτες της αντιπολίτευσης.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε, ότι πρόκειται για έκρηξη που προκλήθηκε από βόμβα.

Η έκρηξη έγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπίου, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών.

Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού.
(Φωτογραφίες: Thiqa News via AP)

1 σχόλιο

  1. Αυτοί που Δολοφόνησαν πάνω από 120 άτομα και μέ εκατοντάδες τραυματίες με τήν βομβιστική ενέργεια τους στα Λεωφορεία με Αμάχους ΕΙΝΑΙ οι ίδιοι που έκαναν το ίδιο μέ το Κομβόι του ΟΗΕ και τότε ξανά κατηγόρησαν οι Δυτικές Κυβερνήσεις (οι τυπικοί και άτυποι εργοδότες των μισθοφόρων/φονιάδων/,τρομοκρατών) τόσο την Νόμιμη Κυβέρνηση της Συρίας όσο και την Σύμμαχο της την Ρωσία! Είναι οι ΙΔΙΟΙ που ρίχνουν διάφορες χημικές ουσίες!

    Γιατί η "Δημοκρατική" Δύση και τα τσιράκια τους τα ΜΜΕ κοφευουν για την Ολέθρια Τρομοκρατική Ενέργεια στα λεωφορεία με Άμαχο Πληθυσμό (.... και μικρά παιδιά!!!);;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση