GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί δάκρυσε η Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της, μία γυναίκα που μπήκε στην διαδικασία της υιοθεσίας. Η συγκεκ...


Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της, μία γυναίκα που μπήκε στην διαδικασία της υιοθεσίας.
Η συγκεκριμένη γυναίκα υιοθέτησε ένα όμορφο κοριτσάκι, που σήμερα είναι τεσσάρων χρονών και μίλησε για την ευτυχία της υιοθεσίας και το ταξίδι της μητρότητας μέχρι την... Ταϊλάνδη! Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πει πως δάκρυσε όταν είδε τις φωτογραφίες με την μικρή κόρη της γυναίκας και τόνισε: «Όταν είδα τη φωτογραφία με την κόρη σου να σε φιλά συγκινήθηκα τόσο μα τόσο πολύ γιατί ένα πράγμα μας ενώνει εμάς τις γυναίκες αυτό...»!
Όταν εκείνη διηγήθηκε ολόκληρη την ιστορία της μέχρι να φτάσει στην υιοθεσία και πώς είναι η ζωή της τώρα με την μικρούλα, η Ελένη δεν άντεξε και δάκρυσε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση