GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΝΗΣΙ "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ"! ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ για το ταξίδι Παππά στην Καραϊβική...

Harris Kodopoulos     Οταν ο Παππάς ταξίδευε στη Βενεζουέλα για...ζαρζαβατικά..!! Ένα μυστικό ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κ...

Harris Kodopoulos  
Οταν ο Παππάς ταξίδευε στη Βενεζουέλα για...ζαρζαβατικά..!!
Ένα μυστικό ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και alter ego του πρωθυπουργού, Νίκου Παππά αποκαλύπτει με δημσίευμα του η εφημερίδα «Ελέυθερος Τύπος».
Όπως γράφει ο Ιάσων Πιπίνης στο άρθρο του με τίτλο «Το μυστικό ταξίδι Παππά-Αρτεμίου στην Καραϊβική με τον αμφιλεγόμενο Μαχέντ Χαλίλ»:
Μια νέα διάσταση στο «μυστικό» ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα, τον Αύγουστο του 2013, που είχε αποκαλύψει ο «Ελεύθερος Τύπος», φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα μας.
Σύμφωνα με ανώτατη πολιτική πηγή της Βενεζουέλας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο γνωστός πλέον Κύπριος δικηγόρος, έμπειρος στη διαχείριση off shore εταιριών, Αρτέμης Αρτεμίου, φέρεται να ταξίδεψαν μαζί στο νησί Μαργαρίτα της Καραϊβικής με το ιδιωτικό αεροσκάφος του «αμφιλεγόμενου» επιχειρηματία της Βενεζουέλας Μαχέντ Χαλίλ.

Τι έκανε στη Βενεζουέλα ο Παππάςμε τον κύπριο offshorίτη?
Πήγε να διαπραγματευτεί την αγορά....ζαρζαβατικών?

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση