GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη του φονικού στα Ανώγεια

Ανάστατη είναι η κοινωνία στα Ανώγεια Μυλοποτάμου μετά το χθεσινό θάνατο από πυροβολισμό του 23χρονου κτηνοτρόφου από τον ξαδερφό του...


Ανάστατη είναι η κοινωνία στα Ανώγεια Μυλοποτάμου μετά το χθεσινό θάνατο από πυροβολισμό του 23χρονου κτηνοτρόφου από τον ξαδερφό του για διαφορές που, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν σχετικά με τα βοσκοτόπια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη. Από χθες και για όλη τη διάρκεια της νύχτας η ΕΛΑΣ είχε αποκλείσει το χώρο του εγκλήματος, ενώ σήμερα το πρωί έγινε αυτοψία και περισυλλογή στοιχείων από το σημείο που έπεσε νεκρός ο νεαρός κτηνοτρόφος.

Όπως τονίστηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από κατοίκους της περιοχής θα πρέπει η αστυνομία να δει αν βρήκε κάλυκα από το όπλο του δράστη, ή περισσότερους κάλυκες οπότε και υπήρξε εμπλοκή και άλλων ατόμων.

Αμέσως μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε ο 23χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Ανωγείων, στη συνέχεια όμως οι γιατροί τον συνόδευσαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου όμως άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 23χρονος αφήνει πίσω του δύο γονείς και τρία αδέρφια. Όλη η οικογένεια μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι του δράστη.

Ο δράστης το επόμενο ή μεθεπόμενο 24ώρο - μετά την κηδεία του θύματος - θα παραδοθεί, όμως μέχρι τότε πρέπει να λειτουργήσουν οι συγχωριανοί των δύο οικογενειών με τρόπο ώστε να μην υπάρξει συνέχεια παρά μόνο στη δικαιοσύνη. 

Μακρόχρονη βεντέτα

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μίας μακρόχρονης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαμάχης μεταξύ δύο οικογενειών με στενό βαθμό συγγένειας αλλά και με στενή γειτονία. Πριν από μερικά χρόνια είχε συμβεί και πάλι συμπλοκή των δύο οικογενειών με πυροβολισμούς, όπως αναφέρθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από έγκυρη πηγή.

Παρά τις πολύχρονες προσπάθειες φίλων και συγγενών να εξομαλυνθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών, τα πράγματα χθες οξύνθηκαν σε συνάντηση που είχαν δράστης και θύμα με αποτέλεσμα να «μιλήσουν» τα όπλα και ο εγωισμός, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ γνώστης της υπόθεσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση